User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Black Eagle 16 JC 085 Kartal GT-R :) ((New Shoot's)))

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani illa alın teridir de, yorumlarımız sadece daha güzelleşmesi için
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletin babası hırsızlıkla kazanıyor ya, ondan demiş sanırım...

Ne garip iştir, otomobilin fotosunu koyarsın, olmamış diyene birde laf itelemeye çalışırsın... Yok alın teri, yok baba parası değil,

Valla ben masa başı çalıştığım için pek terlemiyorum...

Alın teri ile biriktirdiğin harçlıkları (nasıl oluyorsa) daha güzel harca o zaman, heryere folyo yapıştırma bence...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya evet birde bu vardır alın teri baba parası muhabeti gecin bunları yaaaa
    seviye iyice bozuldu valla

folyonun maliyeti neki alın teri olsun.

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya evet birde bu vardır alın teri baba parası muhabeti gecin bunları yaaaa
    seviye iyice bozuldu valla

folyonun maliyeti neki alın teri olsun.
    Evet sorun seviye problemine döndü iyice... Biraz pahalı arabaya binen, arabaya çok para harcayan, yada çok gösterişli arabası olan baba parası yiyen boş adam oldu şimdi de... Var böyle insanlarda, ama forumda olacağını sanmazdım...

Kime neyse kimin arabasının parasını nereden bulduğundan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstüne alınan çok güzel alınmış benim bişi sölememe gerenk bile yok ...
    o söliceklerimin ii şekilde anlaşılmasını isterdim ama yapcak bişey yok ..

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok guzel olucak sen borbet tak

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertcan
    Safak + 1

Insanlari kisiliklerine gore degerlendirmek gerek bence... Nerde eski bursa gerci o zamanlarda apacilik vardi.

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede bütün stickerlardan kurtulup biraz basıp,bide güzel bi jant oldumu ddaha güzel olur..ama anlayamadıgım 12000K xenon neden taktınız ?? Kelvin yükseldikçe kırmızıya yakın bi renk oluyor diye biliyorum

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah, kazasız belasız öncelikle

Mat siyah iddialı ve güzel, ama öncam ve arka cam etrafındaki kromajlar neden duruyor? Depo kapagı neden krom?

Ne güzel mat siyah yapılmıs bir otomobilin, ön tampon sag far üstüne altına o yaptırdıgın nedir? Tavandaki karo taşı gibi damalar yakısmıs mı?

Öncamdaki güneslik, arkada egsoz üstündeki krom parca olmus mu?

Acıkcası benim fikrim güzel olan otomobilini el emegi ile cirkinlestirmissin.

Su an bu otomobil benim olsa;

- Orjinal farlarını sinyallerini takarım, cift duylu turuncu ampulle parkları sinyale baglatır, amerikan sinyal yaparım. (Bu arada su an aracın önden yamuk duruyor, ya farlarında ya panjurunda bir egiklik var)

- Ön tampon altı eki sökerim, imkan varsa daha düz daha güzel duranı var onu taktırırım. İmkan yoksa da araba alcaldıgında zaten göze fazla batmaz.

- Ne kadar folyo sticker dama vs varsa sökerim, öncamdaki güneslik gibi sey dahil...Öncam ve arka camdaki krom yerleri de mat siyah kaplarım, depo kapagını siyah yaparım.

- O jant kapaklarını söker atar, altındaki sac jantları güzel boyar öyle gezerim, arabayı düsürmek de sart tabiki...

- Arkadaki o egsoz üzerindeki krom parcayı da atarım, imkan varsa oval uclu güzel bir egsoz yoksa yine oval bir egsoz ucuyla arkayı toparlarım, arkadaki o avcı yazısını da sökerim.

Bunları yaparsan mat siyah otomobilin sac jantlarıyla, orjinal farları amerikan sinyalleriyle cok cok daha güzel görünür.

Ve bunları yapmanın sana su an hicbir maliyeti yok, sadece alcaltma ve egsozucu ufak bir maliyet cıkartabilir. Ve inan otomobilin herkesin begenisini kazanır.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

sercio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn bnde katılıyorum stickerlar tampon eki filan farlar bozmuş daha sade ve orj. bişi yapsan daha tatlı olur maliyetide düşürürsün.

ertuncpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dragger+1

müzik sistemini güzel bir altyapıyla ve beslemeyle aracının önüne geçirebilirsin.ilk aşama olarakta sac jantla basık gez

jant alacaksan da içe ofsetlı tercih et derim,16dan baska dusunme
    15 küçük kalıyor 17 tad vermıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah, kazasız belasız öncelikle

Mat siyah iddialı ve güzel, ama öncam ve arka cam etrafındaki kromajlar neden duruyor? Depo kapagı neden krom?

Ne güzel mat siyah yapılmıs bir otomobilin, ön tampon sag far üstüne altına o yaptırdıgın nedir? Tavandaki karo taşı gibi damalar yakısmıs mı?

Öncamdaki güneslik, arkada egsoz üstündeki krom parca olmus mu?

Acıkcası benim fikrim güzel olan otomobilini el emegi ile cirkinlestirmissin.

Su an bu otomobil benim olsa;

- Orjinal farlarını sinyallerini takarım, cift duylu turuncu ampulle parkları sinyale baglatır, amerikan sinyal yaparım. (Bu arada su an aracın önden yamuk duruyor, ya farlarında ya panjurunda bir egiklik var)

- Ön tampon altı eki sökerim, imkan varsa daha düz daha güzel duranı var onu taktırırım. İmkan yoksa da araba alcaldıgında zaten göze fazla batmaz.

- Ne kadar folyo sticker dama vs varsa sökerim, öncamdaki güneslik gibi sey dahil...Öncam ve arka camdaki krom yerleri de mat siyah kaplarım, depo kapagını siyah yaparım.

- O jant kapaklarını söker atar, altındaki sac jantları güzel boyar öyle gezerim, arabayı düsürmek de sart tabiki...

- Arkadaki o egsoz üzerindeki krom parcayı da atarım, imkan varsa oval uclu güzel bir egsoz yoksa yine oval bir egsoz ucuyla arkayı toparlarım, arkadaki o avcı yazısını da sökerim.

Bunları yaparsan mat siyah otomobilin sac jantlarıyla, orjinal farları amerikan sinyalleriyle cok cok daha güzel görünür.

Ve bunları yapmanın sana su an hicbir maliyeti yok, sadece alcaltma ve egsozucu ufak bir maliyet cıkartabilir. Ve inan otomobilin herkesin begenisini kazanır.
    öncelikle değerli vaktinizden zaman ayırıp bu kadar yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim ... araç 3 senedir bizde ilk geldiğinde acemilik wardı açıkçası apaçilik wardı her bulduğumuzu takıyoruduk (((bir zamanlar hepimiz öyleydik))) şuan yawaş yawaş elimizden geldiği kadar bişileri değişitirip farklılık yapmaya çalışıyoruz...araçta aslında yapmak istediğim çok şey war okul olduğu için insan bazen nerden başlıyıcağını şaşırıyor.

- arabanın yamuk durmasını bende tam olarak çözemedim usta lastiklerden dedi ön lastikleri değiştirdim gene aynı sonra amortisör dediler bakalım daha sonra arkaya takoz koyar dengeleriz dediler bakalım bi yaz gelsin onun çaresine bakıcaz.

- ön tampon altı ek arac yüksek olduğu için bi nebze olsa yere yakın kalması için duruyo oda yakında düz ek olarak değiştirilir.

- arkadaki AVCI olmasa ben bi hiç olurdum bu zamana kadr...
    -ön ve arka cam kromajlarınada folyo yetmedi onun için parça parça yapmak istemedim öle kaldı...
    araç yazın kaporta boyaya gireceği için biz şimdilik ayıbını örtmek için kapladık arabayı yazın metalik siyah a boyanıcak inşallah... damalarda sökülmüş olur ...((tabi boyadan önce polis söktürmezse... )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yalcin_tasarim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok guzel olucak sen borbet tak

shoplar için teşekkür ederim arkadaşım...
    allah kısmet ederse yapıcaz bişiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede bütün stickerlardan kurtulup biraz basıp,bide güzel bi jant oldumu ddaha güzel olur..ama anlayamadıgım 12000K xenon neden taktınız ?? Kelvin yükseldikçe kırmızıya yakın bi renk oluyor diye biliyorum
    bende öle oluyo biliyodum ama arkadaşımın oto elektrik dükkanı war bana dedi 12 000 ler beyaz ... gittik denedik 6000 le 12 000 i yan yana yaktık 12 000 göz kamaştırıcı bi ışığı war ...

ama markaya göre değişiyomuş ışık rengi onu öle duydumm..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A_V_C_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle değerli vaktinizden zaman ayırıp bu kadar yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim ... araç 3 senedir bizde ilk geldiğinde acemilik wardı açıkçası apaçilik wardı her bulduğumuzu takıyoruduk (((bir zamanlar hepimiz öyleydik))) şuan yawaş yawaş elimizden geldiği kadar bişileri değişitirip farklılık yapmaya çalışıyoruz...araçta aslında yapmak istediğim çok şey war okul olduğu için insan bazen nerden başlıyıcağını şaşırıyor.

- arabanın yamuk durmasını bende tam olarak çözemedim usta lastiklerden dedi ön lastikleri değiştirdim gene aynı sonra amortisör dediler bakalım daha sonra arkaya takoz koyar dengeleriz dediler bakalım bi yaz gelsin onun çaresine bakıcaz.

- ön tampon altı ek arac yüksek olduğu için bi nebze olsa yere yakın kalması için duruyo oda yakında düz ek olarak değiştirilir.

- arkadaki AVCI olmasa ben bi hiç olurdum bu zamana kadr...
    -ön ve arka cam kromajlarınada folyo yetmedi onun için parça parça yapmak istemedim öle kaldı...
    araç yazın kaporta boyaya gireceği için biz şimdilik ayıbını örtmek için kapladık arabayı yazın metalik siyah a boyanıcak inşallah... damalarda sökülmüş olur ...((tabi boyadan önce polis söktürmezse... )))
    Rica ederim, iyi kötü fikirlerimizi paylasmak icin burdayız

Bugune kadar otomobilime ne yaptıysam bu foruma danıstım, fikir aldım.

Söyledigim gibi mat siyah güzel, sticker ve jant kapaklarını sökersen bir de alcaltırsan cok fazla degisecek otomobilin

Yamuk durma olayı da far kaput panjur arasında biryerde var, arabanın genelde durusundan bahsetmedim, her arabanın bi tarafı daha alcaktır zaten benim de sol taraf yarım santime yakın daha alcak

Bundan sonrası icin de hayırlısı olsun, umarım diledigin herseyi uygularsın

Avcı yazısı da illaki kalacaksa, daha kücük bir sekilde daha güzel bir fontla yazılabilir
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim, iyi kötü fikirlerimizi paylasmak icin burdayız

Bugune kadar otomobilime ne yaptıysam bu foruma danıstım, fikir aldım.

Söyledigim gibi mat siyah güzel, sticker ve jant kapaklarını sökersen bir de alcaltırsan cok fazla degisecek otomobilin

Yamuk durma olayı da far kaput panjur arasında biryerde var, arabanın genelde durusundan bahsetmedim, her arabanın bi tarafı daha alcaktır zaten benim de sol taraf yarım santime yakın daha alcak

Bundan sonrası icin de hayırlısı olsun, umarım diledigin herseyi uygularsın

Avcı yazısı da illaki kalacaksa, daha kücük bir sekilde daha güzel bir fontla yazılabilir

düşüncelerin güzel ve okuldayım şimdi yapamıyorum bişi araba yanımda ama şimdi cebimdeki parayi versem ben burda aç kalırım yazın yaparız bişiler inşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizli caddelerinde fink atıyoruz bakalım inşallah başımıza bi iş gelmez

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah cok hoş olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede kartal var boylemı yapsak boyaya kac lıra verdın krdes

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)