efsane maşallah
şu an sahibi kim? izmirde diye biliyorum
Acilen sadeliğe dönmesi gerek
Son resimde öndeki grilik falan bana göre çok itici duruyor.. Son resim mersin marina'da çekildi sanırım ?![]()
Şu anki sahibi benim. Gri kaputlu resim Mersin'de çekilmiş. Aracın üzerinde şu anda gri folyo, kromajlar ve far kaşı bulunmuyor. Yalova DB yarışmasında güzellik ödülü almıştı.
Araç şu anda Diyarbakır'da. Modifiyesi İzmir Egetuningde yapıldı. Benden bir önceki sahibi baya yıpratmıştı aracı, Diyarbakır'da 3. sahibiyim arabanın.
dtm, stoplar, egzoz, evo değişirse daha iyi olabilir.. jantları niye değiştin bilmem ama orjinal turbo jantı gayet güzel zaten.. ha olmadı irmscher in jantlarını al derim. şuanki jant için ne güzel diyebiliyorum nede kötü.
bonet deniliyor bu arada o ön silecek kapatmaya.. irmscher parçalarını arttır bence birde bagaj üzerindeki stopun altındaki o parçada ne yazıyor ? bertone falansa onuda çıkarman daha güzel gösterir.
acil olarak sadeleşmeye ihtiyacı var. özellikle egzoz yangında ilk kurtarılması gerekenler listesinde sonra stoplar ve dtm geliyor.
bir zamanlar orhan abimizin arabasiydi.o bayagi bir ugrasmisti zamaninda.o zamandan beri çok hosuma gidiyordu.güle güle kullanin aracinizi...
rica ederim.
şimdi o stoplar cidden eskidi artık.ki eskimeyi bırak ilk çıktığı günden beri para tuzağıdır. hiçbir esprisi yok. 3 boyut falan fasarya. çok daha güzel stoplar var ki en güzel örnek irmscher in stoplarıdır. opelimde elemanın biri komik bir fiyata sattı sanırım. full şeffaf bir stoptu. ki dur fotosunu bulayım hatta. kırmızı bir bertoneye kesinlikle en güzel yakışan stop o olur. ha diyelim şeffaf istemiyorsun o zaman kesinlikle astra g lerin elegance modellerindeki orjinalinden kararmış stoplar bile bunlardan çok daha iyi.
egzoz için ise gözün alıştığı için bence sana kötü gelmiyor ama inan sırıtmış bence. ki benden önceki arkadaşlarda aynı yorumu yapmış bak. onlara daha naif bir görüntü vermeye bak derim. egzoz olayı çok dikkat edilmesi gereken bir nokta bence. çok çirkinde çok güzelde gösterebiliyor. o yüzden daha sade bir görüntü lazım o egzoza derim. leylek gibi de durmamalı birde aman diyim. mümkün olduğunca oturmuş ve gizliden gizliye görünen daha makbul.
nacizane fikirlerim bunlardır. ki bertone aslında bir yayla bile gayet güzel duran bir araç mümkün olduğunca sade spec takılmak lazım o araca.
not:
hellanın stopları..istediğin renge boyayabilirsin siyah olan yerleri..
kararmış stoplar;
bu da şeffaf stoplar (irmscher) ;
bu arada bu da süper bir panjur;
gelelim egzoz a ;
ya sen gir irmscher e takıl işte .. birde migweb e üye ol ve bak orada nasıl oluyor. kafana yatanları uygularsın işte. steinmetz in sitesine gir bak.
doguda boyle araclar gormek guzell masallah
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ne günlerim geçti be 21 DC ile ah ah
Orhan abimin eski arabası,İzmir'de bir çok işlemi yapılırken bende yardımcı olmuştum.Hatta o zamanlar ziebart ın standına çıkartmıştım yarış pistindeyken.Eski günler eski günler![]()
kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)