insallah araba bidahaki gelisine daha koni camber kit alcaz serkan dur biraz toplayalım durumu sarstı biliyosun bu gelisi beni arabanın
insallah araba bidahaki gelisine daha koni camber kit alcaz serkan dur biraz toplayalım durumu sarstı biliyosun bu gelisi beni arabanın
sagol kardesim darası basına diyelim
Hayırlı olsun kazasız belasız
tsk ederim dostum sagol
Resim kalitesi çok düşük. Noise çok ona rağmen insanı boyutların dışında bir çözünürlük var. ADSL ile bile sayfayı açmak için firefox çok kastı. Arabaya kazasız belasız ama resimlere bir el atsan iyi olucak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
dostum sagol ama smd kucultmem icin tekrar upload etmem lazım nefret ediyorum o islemiden de 2 dk bekleyince kuculuyo kolay yolu varsa soyleyin yapıyım yada yapabilen vrsa yardımcı olsun
o göstergeleri kim yaptı ??? başka araçlar içinde uygulamalar mevcutmu ??? araç güzel olmuş elinize saglık
o göstergeleri kim yaptı ??? başka araçlar içinde uygulamalar mevcutmu ??? araç güzel olmuş elinize saglık
vadar diye markası kim yaptı dersen takması seref abi yaptı bizim diger araclar icin vasrmı bilgim yok bu honda icin
Kubı bana tşk etmemişsin
Maşallah
sagol kanka cok tsk ederim
güzel olmuş elinize sağlık kazasız belasız
sagol kardesim guzel dileklerin icin
guncellektuel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)