eywallah millet hepiniz saolun....dedim ya ben anlamıyorum bu forum olaylarından...cemin sayesinde adım attım :P....güç bela...o bilir
........selçuk senmisin? sLcK vti???
eywallah millet hepiniz saolun....dedim ya ben anlamıyorum bu forum olaylarından...cemin sayesinde adım attım :P....güç bela...o bilir
........selçuk senmisin? sLcK vti???
masallah cok güzel.. kırmızı sedanlar hızlı diolar, ama siyah hbler daha hızlıymıs bi rivayete gore![]()
.......ööleymiş
işin espirisi bi yana da direk japon üretimi olduğu söyleniyo kırmızı sedanların bi kısmının doğru mu bilgisi olan var mı
ECUTECH İstanbul
şimdilik bi bilgim yok
millet bileniniz warsa bi yardımcı olsanız şu konuya....angelın parkları patladı nasıl nerde tammiri yapılır izmirde?
kazasız belasız
kazasız belasız çağrı Hoş geldinFena gidiyor bu alet çok fenaa
sahilde 2 tur attmştk unutmuyorum o geceyi
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
yeni tanışmış olmamıza rağmen efendiliğin ve saygılı tutumun için teşekkürler....araban süper allah kazadan beladan saklasın
iyi gidiyor gördük hep beraber....bence güzel bir grup oluşuyor izmirde....bi akş** hep beraber toplanalım bi yerlerde....
e bi daha yaparız kaan nolacak........sağol......arasıra sizden mesaj geliyor karşıyaka gocart pistine gel diye ama hem kontörüm yok hem de zamanım olmuyor....ama denk geliriz bir gün........
![]()
eywallah öz..... abi ne demek estafurullah...(ya hep unutuyorum ismini kusura bakma...ama ezberleyecem sözzzz).....tabi buluşalım herkes gelsin qüsel olur...zaman buldukça buluşuruz.......
izmiri canlandıralım.........
özdin abi![]()
ewet özdin abi....eywallah saol....slm selçuk görüşemiyoruz kaç zamandır
gelebilirsem gelecem tamam.....yarın pistteyiz 8i drag zamanı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)