Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ön farları karartıp arkayada orjinal stop koyarsan çok daha hoş durur bnce. maaşallah![]()
eywallah dostum![]()
sağol dostum
Ön farları karatmayı düşünüyorum ama gözüm kesmiyo kendim yapmaya bursada bulursam temiz yapcak birini uğrarım yanına artık, Arka farlar orj zaten o gördüğün resim photoshop bi arkadaş yapmıştıama yazın Almanyaya gidersem şu stopları almayı düşünüyorum ***** bu araba için parça bulmak baya baya zor özelliklede bu kasa için
![]()
evet bu stoplarda hoşmuş bunları alırsan gayet tatlı durur araç bnce ön farları kararttırırsan tadından yenmez gerçekten jantlarla falan süper bi uyum olur![]()
inşallah bakalım ama bi süre daha stock kalacak gibi gözüküyor...
bu arada benim arabaya uyarmı bilmiyorum ama ben bu jantın ( BBS LM ) hastasıyım herhalde deneyen ilk ben olacam bu gidişle![]()
![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız ..![]()
Yakın bi arkadaşımın 05 hb corollası var , 4cm apex yay aldık, şimdi jant araştırıyoruz .
Bu kasanın modifiye edilmiş stop yada far grubunu göremedim internette. Sanırım pek talep olmamış. Farın içini karartacağız , flim egzos derken bişeyler yapacaz .
Ama yayı kesinlikle tavsiye ediyorum gerek yol tutuş gerek görünüm olsun .. Senin corolla da çok güzel duruyor. Kazasız belasız![]()
ride or die
maşallah kazasız belasız kullan . siyah hem zor hem güzelevet bu jant güzel olmuş ama bu kasaya fazla nostalji bence başka bişi bak derim. kolay gelsin.
far için gecen gittim bi yere kanka adamlar yaparız dedi ama mutlaka nem yapar dediler![]()
yay haaa hmmm
kaming sun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)