Maşallah hocam güzel olmuşKazasız belasız
![]()
Bende yusufda baya yorulduk ama güzel oldu. sabah benim 1 saatte karşıya geçmemden dolayı 11.30'da başladık arka kısım gece 12 gibi bitti. bütün stop, sinyal, geri vites... led haline getirildi. ayrıca tek tarafta yanan sis stobu da çift haline getirildi. Power led ve 60 derecelik mercek kullanıldı. sinyalin timing'ini düzenlemek adına ilk başta yusuf ampul koyacaktı sonra "neden direnç koymuyosun" dedim ve direnç kondu. en azından ampul patladı bütün trimi sök bi ampul için durumu ortadan kalkmış oldu. akşam toparlanmış halini ve diğer yaptığımız yerlerin fotoğraflarını çekip koyacağım beni bekleyin anacım![]()
maşallah far, konsol ve gösterge aydınlatmalarına imreniyorum. yalnız stopların
camındanmıdır ledli olduğu pek belli olmuyor gibi gece çekimlerindede çok parladığı için tam
olarak anlayamadım nasıl durduğunu. iyi cesaret ediyorsun bu tarz işlere girmeye eline
emeğine sağlık
Elinize sağlık aydınlatma güzel olmuş.
Colt'un EVO isimli bir versiyonu varmı acaba ??
İzmirde EVO diye gezen ve 230 küsür hp olduğundan bahsedilen kırmızı bir Colt varda...
Boxer in side
Uğur Abi, Colt czt var. 1.5 mıvec turbo motorlu 150 hp orjinal. Bahsettiğin arabada Sanırım SRK Shop' un arabası..
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=43321
Evet Doğukancım işte buydu bahsettiğim araç. 2 defa denk geldik. Son olarak geçenlerde altınyolda karşılaştık. Ben gri GC deydim.
Maşallah çok yakışıklı..
Boxer in side
Bende geçen hafta yol bilgisayarının ampüllerini değiştirdim. Ama ne kadar aradıysamda mavisinden bir türlü bulamadık![]()
Boxer in side
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)