Masallah
Spacer konusuna katılıyorum
Ayrıca farlar orjinal ici siyah olsa daha hos görünebilir, bu farlardan cok var artık piyasada![]()
Masallah
Spacer konusuna katılıyorum
Ayrıca farlar orjinal ici siyah olsa daha hos görünebilir, bu farlardan cok var artık piyasada![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tam tadımlık olmus... maşşallah..kazasız belasız
spacer bence de lazim
beyaza kaplansa arac tadindan yenmez![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Herkese yorumları için teşekkür ederim .. umarım hepimizin daha iyileri ve daha güçlüleri olur
teşekkürler..
yüksek hızlarda gayet güzel .. ama düşük hızlarda yüksek devirle viraja girince 2.vites sonları falan patiye kaldıgındanmıdır nedir kafadan karşıya kayıo
ama arkayı asla bırakmıo
yüksek spoileri şahsen hiç beğenmiorum .. takanların zevkine tabiki saygım war ama böyle daha bi hoş sanki .. yorumun için teşekkrler
ben özellikle type R panjur istemedim .. kimse type R tamponla mugen panjur denememişti .. deneyeyim dedim böyle hoşuma gitti açıkcası ...
yorumun için teşekkürler ..
zevk meselesi tabiki .. ama beyaz janta oldum olası ısınamadım .. özellikle siyah arabada .. kırmızıda bi nebze geneteşekkürler
aslında bn jantları almaya giderken niyetim altın sarısıydı .. ama ellerinde malesef kalmamıştı .. bronz ve beyaz kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam ... ama belki boyatırım altın sarısına ..
teşekrler..
Masallah kardesim aracin cok guzel olmus... on plakaligi hatlletmisssin sanirim... jantlarin bir boy daha buyuk olsaydi daha farkli olurdu sanirim ...kazasiz beleasiz ...
...................SF CiviC
kazasız belasız kardeşim sade ve çok tatlı olmuş..
07 LB 626 HONDA VTİ Sedan Silver 160hp
07 LHD 70 Colt CZT Bonalume Kit Siyah 220hp
07 LMU 37 Mini Cooper S Dark Silver 230hp
07 LGK 48 POLO RED GTİ 200hp
yine bi ümraniyeli..
yaa çok şık araç da kendi kantları ile daha mı basıktı bu araba bana yüksek gb geldi fotolarda...
allah kaza bela vermesin maşallahı var aracın..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)