hayırlı olsun.. tescil şubesinde beni sana soran arkadaşın bahssettiği CRX sanırım bu :) ama ben seni tanıyamadım yaw :D
Printable View
hayırlı olsun.. tescil şubesinde beni sana soran arkadaşın bahssettiği CRX sanırım bu :) ama ben seni tanıyamadım yaw :D
Evet aynen öyle :) Ben sitelerden ve arabandan seni biliyorum abi ama hiç yüzyüze gelmedik inşallah tanışırız yüzyüze. Önceki aracımı biliyorsundur diye düşünüyordum?
ben bu adamla kaç sene konuştum arabasıyla ilgili :) oda benle kaç sene oldu be kanka ben 2003 diye hatırlıorum
:) Hehehe Cem abi hakikaten düşününce rahat 5 yılı geçmiş ;) Senin arabanın dergiye çıktığı zamanı hatırlıyorumda nereden nereye. Benim araba nereden nereye. Şimdi yine aynısından aldık problemliyim sanırım :D
şu güzelliğe bak yaa :) maaşallah
Cok cok güzel valla.. Masallah..
Kazasız belasız..
maşallah 10 numara kazasız belasız...
Maşallah eski arabanda çok güzeldi nazar değmesin.
guzel arac hadı hayırlısı
Onur sen bu işi biliyosun hayırlı olsun =) ilanlarda gördüğümde ulen demiştim işallah değerini bilcek biri alır. hatta alsam mı diyede düşündüm. Ama sen almışsın valla kendim almış kadar sevindim =) hayırlı uğurlu olsun kardeşim =)
Çok sağol okan valla bende beklediğimin üzerinde temizlikte bir crx buldum anahtar değmemiş arabaya :) nerelerdesin sen iyice koptuk valla.
Maşallah çok güzel bir CRX .
Çok iyi denk gelmiş .
vay be burnumuzun dibinde böyle araba varmış haberimiz yokmuş. hayırlı olsun cok güzel:)
hayırlı olsun çok diri duruyor maşallah. plakada güzel miş 06 ya bin :)
Hayırlısı olsun, cok güzel bir tercih olmus ;)
Bundan önceki de harikaydı, bunun da ondan farkı olmayacak gibi görünüyor, masallah :)
Teşekkürler üstad :) Bu benim için klasik bir crx olacak onu uzun süre yaşatıp en son evime dekor olarak kullanmayı düşünüyorum :icon_wack
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgi ve yorumları için. Plakasını bu gün aldım şimdi elimde akşama takacağım hayırlısı ile sonra fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum yeni plakaları ile.
Oha oha oha diyorum..Resimler e bakınca sunu diyebilirim Tr deki en temiz ve en diri hatta en orj CRX.Hayırlı olsun büyük şans böyle arabayı bulmak.
masallah çok guzel artık böyle temizlikte araclar malesef kalmadı. insanoğlu eskinin kıymetini bilmiyor
masallah masallahh :)