onur abi bu aracı almana en çok sevinenlerdenim tekerleri düz bassın rexin ile beraber buruşman dileğiyle :)
Printable View
onur abi bu aracı almana en çok sevinenlerdenim tekerleri düz bassın rexin ile beraber buruşman dileğiyle :)
sağol okan güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. Ben buruşacağım belki ama crx in aynı şekilde kalacağına eminim :D
Denizli'nin her arabası böle temiz ve düzgün !:D:Dşaka bi yana gerçektende mükemmel duruyo kazasız belasız binersin inşallah.
tesekkurler ersi denizlidekiler guzel bakiyorlara arabalarina biliyorum.
böle bişi bulmak imkansız başka yoktur herhlde çok çok temiz görünüo hayırlısı olsun
gördüğüm en orjinal en temiz crx lerden..ALLAH KAZA BELA VERMESİN MASALLAH..
maaşallah maaşallah belki de türkiye de ki en temiz crx araç hakkaten çok güzel ve diri allah kaza bela vermesin çiçek gibi.
Yine yeniden süper :) hastası olduğum kasanın hastası olduğum arabası :) maşallah
bu zamnda bu kadar orj bi crx :)
gerçekten harika allah kaza bela vermesn tabanını düz bastırsın.
masallah cok guzel ..
bu kadar güzel bi crx ve bu kadar maaşallahtan sonra fotosunu bile koymamak lazım nazar değcek :D
O siyahlardan biri musa'nın demi? :)
Onur; böyle temizlikte bir CRX'i hakeden nadide ve harrrrbi CRX'cilerden birine yani sana kısmet olduğu için çok sevindim.
Allah kaza bele vermesin, gerçekten çok sevindim senin ve crxclub ailesinin adına ;)
Hocam dikkat edersen ''acaba'' diye nacizane bir şekilde sormuşum? Eğer biraz daha dikaktli okursan ne kadar ince bir şekilde sorduğumu anlarsın.
Ben sadece merak ettim bir soru sordum. Ayrıca plaka da arabanın bir parçasıdır yani ,onun hakkında da soru da sorulur. Burası bilgi paylaşım forumuysa plakayı da sorarlar diğer ekipmanları da. Hoş olmayan birşey göremiyorum ben.
Takılma böyle şeylere, yanlış da anlama beni...
41 kere maşallah son fotoları görmemiştim süper duruyor çok diri kazasız belasız bol gazlamalar plakada güzel ama 1600 olsa çok dah ayrı bir hava katarmış gibi ;)
masallahh :)
maşallah tertemiz valla :)