sokmayın bu arabayı otomatik yıkamaya ya.o kadar içim gitti valla. Allah kaza bela vermesin inşallah..
allah kaza bela vermesin 10 numara araç almışsın ... güle güle kullanmak dileklerimle ...
ama aracı otomatik fırçalı yıkamaya sokupta o güzelim orjinal boyasına zarar verme..
onur kazasız belasız bin kardesim. Bu tip arabaların değerini bilenlere gitmesi cok sevindiriyor beni. Allah nasip ederse bizde kardese alıcaz temiz bir crx durucak güzel güzel. İçinin fotolarınıda alalım ama klima kısmı falan nasıl oralarda temizse yemede yanında yat maşallah diyorum
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Osman iyi dileklerin için çok sağol. Aracın her şeyi orjinal,yapıştırmaları duruyor hatta fabrikanın verdiği rötuş boyası var tüp içerisinde o bile duruyorKullanım kitapçıkları fabrikanın verdiği anahtarları ve almanyada sıfır alındıktan sonra bakımlarının işlendiği kitapçık bile duruyor arba fabrikadan nasıl çıkmışsa eksik parçası yok kaza boya değişen yok
Öyle bir şans bendeki kalktım ta denizlinin tavasına aldı geldim. El değiştirmemiş crx çok farklı imiş. Kıyamıyorum gezmeye falan
Görkem'e alırsanız çok mutlu olacaktır eminim.
![]()
maşallah abi ben de denizlide okuyorum ankaralıyım araban süper cok temiz ve diri duruyo
onur allah kaza bela vermesin maşallah diyorum tekrardan. Eski bi rexci olarak tek eksiğini söyliyimmiKaputun önündeki siyah cıtası yok
sauhsauhsua ulam eski clubde ne konusu olmustu onun
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Kıskandım açık sölim hemde çok.Arabaya iyi bak valla beni bulursun ensendeBide sök o AMG yazısını allah aşkına
![]()
masallah allah kaza bela vermesin ii günlerde binersin insllah.
P.S : abi o icerdeki AMG amblemi sırıtıo =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Çok temiz gerçekten kazasız belasız
Maşallah![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
maşallah. güle güle kullan. eskiside çok şıkmış
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Ankara da o plaka yı nasıl aldın acaba?
Artık her istediğiniz 2harf ,4rakam grubu veriliyor mu?
Ben 06KAxxxx gördüm ama sizin plaka grubunu ilk kez görüyorum.
yenimahalle ilçe emniyette harfler <Ya> başka vermiyorlar. 1000 olmasıda arabanın güzel olmasından.kendim aldım aracısız... Bir de çok imalı yazmışsın rahatsız eder derece suçlarcasına! Plakayı böyle almak yetenek gektiriyor biraz diyeyim ben de...Biz arabayı gösteriyoruz sen plakaya takılmışsın...Hiç hoş değil...
jantlar süper maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)