ne kadar açılsada 3 sn açılmaz bence.Alacaksan LS modelini al. Ağustosta gelecek olan araçlar 2010 model olacak ve plus paket ekleme imkanın olacak.
eksilerine gelince:
1. kasa biraz ağır. bu nedenle yakıt sarfiyatı biraz fazla (ortalama 6.8lt. yazıyor ama ben baya bi üstüne çıktım bu değerin))
2. kasa ağır o yüzden ivmelenmesi yavaş. Bazı broşürlerde 0-100 12.5 sn bazılarında 11.8sn yazıyor ama ben 15 sn civarında kaldım. (Sanırım motor açılınca biraz hızlanır)
3. aracın elektrik donanımı opel insigniayla aynı. yani servistekilerin söylediğine göre aracın donanımlarına ilave yapamıyorsun. Ben park sensörü taktırdım. servis benim aracı denek olarak kullandı. herhangi bir arıza çıkarmazsa başka araçlara da park sensörü takacaklarını söylediler. xenon far bile takamıyorsun. ben o yüzden 5000k beyaz ampül taktım. fena olmadı.
4. Araç çok yeni o yüzden yetkili servisler bile aracı tanımıyor. Benim araçta arka kapıda hoparlör yok. taktırmak istedim içine sığacak hoparlör ebatını bilmediklerini söylediler. sen aracı getir biz kapıyı sökelim sonra gidip uygun hoparlörü alırsın takarsın dediler. yine denek olarak kullanılacaktım ve vaktim yoktu o yüzden taktırmadım)
Aslında artılarına bakarsan eksilerini görmezsin bile. Ben çok seviyorum arabamı.
araçla ilgili olarak kafana takılan başka bişey olursa sorabilirsin