çok güzel olmuş emeğinize sağlık önden çok tatlı...
arka lastikler biraz daha dışarı çıkma ihtimali var mı ?? biraz içerde kalmış sanki
Printable View
çok güzel olmuş emeğinize sağlık önden çok tatlı...
arka lastikler biraz daha dışarı çıkma ihtimali var mı ?? biraz içerde kalmış sanki
güzel olmuş sadece aynalar hoşuma gitmedi. onun yerine siyah damalı yapsaydın keşke ama tabiki zevk meselesi. emeğine sağlık ...
Arka kaslı tampon harici gayet başarılı allah kaza bela vermesin...
Teşekkür Ederim
Çıkmıyo Malesef Aracı Satmıcka Olsam Tamponla Oynayıp Arkayı Çıkarıcaktım ve ön ÇAmurluklarıda Şişircektim zaten :) Teşekkürler:)
Teşekkür Ederim :) Aynalar kırmzıı çok Dikkat çekiyo :)
Teşekkür Ederim :)
Maşallah gerçekten hoş bir araç yapılan en iyi 307 yada dergi değimi ile 207 diyebiliriz :D
Bende kumburgazda görüyorum bu aracı sürekli :)
maşallah saro güzel oldu aracın ;) Allah kaza bela vermesin kardeşim
Arka tampon haricinde bugune kadar gördügüm en güzel 307.. Masallah..
Kazasız belasız..
VF power fenalarda :) saro 307 de nokta dedin yani :) yapanın yaptıranın eline sağlık çok güzel bir araç çıktı ortaya,
geçen hafta koca mustafa paşa da bp nin önünde gördüm aracı :D
çok güzel araç maşallah.adanalı da seyretmiştim aracı
Masallah ;)
Arka dodikler dısında begeniyorum.
Her seyiyle bu kadar MINI cakmasi olmasi pek orijinal degil bence ama seviyorsaniz sorun yok.. Ben tamponlarin tasarimlarinin 307'nin cussesine kucuk kaldigini dusunuyorum ozellikle arka tamponun.. Yan aynalarin da kirmizi yapilmasi biraz abarti olmus bence.. Gerci yapmisken hepsinin tam olmasi adina dogru bir adim.. Emegi gecenlerin eline saglik..
Beyaz renk yakismis 307'ye.. ;) Allah kaza bela vermesin..
araç muhteşem bende bi yerde gördüm diyodum
arkdaşımız şuanda yok ben yerine cevap vereyim. Çakma demek biraz kaba bir tabir oluyor ve altında farklı şeyler aranıyor öyle anlaşılıyor. Aracın hazırlanmasındaki tek sebep ilk baştada dendiği gibi farklı olması. Aracın coopera benzemesi saro arkadaşımızın cooper sevmesinden dolayı. kırmızı aynaları bende ilk gördğümde beğenmemiştim ama göz alışınca çok ince bir detay olduğu anlaşılıyor. yorumun için teşekkürler ;)
Bunlarda benden olsun ;) Aracın 10numara zaten ona laf yok :)
http://img7.imageshack.us/img7/6339/dsc0052qif.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/2316/dsc0053q.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/1678/dsc0054t.jpg
bodykit gayet güzel önden 10 arkadan 9,5 puan :)
:):):)Teşekkürler,,
Daha iyileride elbet olur kısa bir sürece ancak bukadarını hazırlıyabildik fuar için :) Teşekkürler
Teşekkürker,,
Saol Çağlarım
Teşekkür Ederim,,
Teşekkür Ederim yorum için;
Aracın Tamponlarının coopera benzetme sebebimiz 307 çok yakışıcak olması carzone gibi bir tampon takcağıma böyle bir çalışma yaptık buarada aynalar neden kırmzıı mini GP benzesin dye değil K-T Autostylingin Yaptığı 4 Araçta Benimle Eş Zamanlı Olarak Kırmzı Aynalı çıktı Adanlı çekimlerindeki Corvette Dikkat Eden varsa onunda aynaları kırmzıydı ;)Benim için önemli olan birşeyler yapmaktı ve yaptığma inanıyorum çokta ilgi gördü ve bazı galibiyetler kazandım buda beni mutlu etti bu aracı yapmaktaki tek amacım asadece kendi kişsiel zevkimi tatmin etmek herhangi bir yarışma veya galibiyet için değildi
Teşekkürler:)
Dipnot:ÇAkma pugu miniye çevirmek değildir mini one jcw çevirmektir diye düşünüyorum ben,307'de bundan daha iyi durucak ön tampon benim gözümde yok en sıkı bu durdu,ayrıca aslına mini sevdiğim için değil mini ulaşılamıcak bir araç değil gider alırım özentilikde değil bu benim tek istedğim beni tanıyanla bilir 307'e ses getiricek bir modifiye etmekti yoksa buna harcadığım para ile satıp çok çok çok rahat cooper S Alırdım :)
[QUOTE=FaBeRgE;754781]Bunlarda benden olsun ;) Aracın 10numara zaten ona laf yok :)
http://img7.imageshack.us/img7/6339/dsc0052qif.jpg
Kardeşim Resimler 10 ne ara çektin ya:)
Teşekkür Ederim :)
ben şahidim :D
maşallah güzel kazasız belasız
yalnız arka tampon ciddi yakışmamış ilginç duruyor arka dodiklerde genel sade ahengi bozuyor bi hayli
neyse beğenip yapmışsın emek vermişsin saygımız sonsuz..