:)
Evet Açıkcası Arka Tamponu bende okadar ön tampon kadar beğenmedim ama yinede seivyorum Teşekkür ederim
Printable View
çok standart belki herkezdede var ama yinede en güzeli en yakışanı bu tampon olsa gerek..;
http://img38.imageshack.us/img38/9711/dsc00429n.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/5841/dsc004377.jpg
Bu Tamponu yapmak bana çokk çok daha düşük maliyetli ve kolay olucaktı fakat ozamanda bir farkım olmucaktı :)Ayrıca bu tamponun çok kötü yönleri var örnek ben o teli koymazdım arkadan stepne falan gözkyo ve çamur gözüküyo oraya bi pleksi kesipm onun üzerine plastik tel koyardım buda kötü görüntü olurdu
bu iş biyerde zevk meseli kimse kimseye zorla bişeyi sevdiremez sadece ortaya koyar begenilir yada begenilmez ama bu arabayı bu şekile getirmek epey bi emek ve cesaret istiyor kimse göze almaz böyle bişi ugrasıldı cok üstünde degdide her güzelin bi kusuru muhakkak vardır :) yakından dahada güzel duruyor bence ;)
bi fotoda önden inanılmaz corsa opc ye benzettim...
maşallah kazasız belasız...
307 yı kasa olarak hıc sewmem ama bu araba hakkaten guzel duruo masallah kazasıs belasıs
canlı canlı çok güzel dün akşam beykent e-5 üzerinde gördüm.eline sağlık
dün tekrar adanalı da o sahneyi izledim de s2k yla kalkarken :D baya güldüm :D harika arac maşallah . kazasız belasız .
saro ile bigün sanayiye nam a gittik coiller ses yapıo die o sırada,abi hadi bi kt ye gidelim neler yapabiliriz arabaya bi bakalım dedi saro ben sadece tampon çıtalarının iptalini yapsak ve arkaya evo 9 yada rx8 tamponu yapalım derken kadir abi sağolsun kafamızı allak bullak etti araca yakışıcak bir sürü kit şekli gösterdi neyse aracın muayenesi yapılsın tekrar konuşalım diyip kt den ayrıldık,maslaktan bahçeşehire gelene kadar saro beynimi yedi abi nasıl yapıcaz die ben hala ben hala çıta iptali ve arkaya sade ama bomba durucak bişey düşünüodum,günler geldi geçti saro bigün aradı abi jcw yapıoruz dedi olum ne alaka hani biz sade olsun bomba dursun dioduk nerden çıktı bu şimdi güzel olucak abi bak gör dedi peki saro yapılsın bakalım dedim,demez olaydım:D hergün günde en az 3 defa aradı abi böle yapıoruz sence nasıl abi sence fuara yetişirmi gibi fikrimi sorup durdu :D sonra bi akşam bizde otururken lan saro bu kadar yapıosun bide arabayı beyaz kaplat tam olsun fuarda aracı bılenler şok olsun dedim abi çok masraf oluyo başıma bi masraf daha açma dedi,hergün aşıladım beyaz olsun die ve sonunda kendini protak ta aldı :D
benim 307 hakkında genel yorumum kafadan çok güzel oldu ama yandan ve arkadan kafada yakaladığı başarıyı yakalıyamadı ve keşke arka çamurlukları açılmasaydı o kadar belki daha güzel olabilirdi
Mini arka tamponu..Mini sisleri..jcw dodikler jcw ön tampon altı mini jcw alt panjur..Güzel bi 307 :) Mcs almayı düşünmezmisin
Maşallah Kazasız Belasız 2 hafta Önce Fatih'de Gördügüm Bu Araçtı Galiba =)
maşallah. güle güle kullan.
farklı bi çalışma pejo larda görmeye alışkın olmadıımız bi mod.. arka tampon biraz daha kısa olsaymış sankim 10 numara olurmuş yine de gayet güzel maaşallah
bence bu arabanın en büyük hatası arka dodiklerin işçiliginin kötü olması.ya jantları sonradan taktılar ölçüp biçmeden yada kafalarına göre dodikleri yaptılar... arka jantlar içerde duruyor buda göze batıyor ama önden güzel duruyor...;)
aracın rengı cok hoş ama arka dodıkle tampon uyumu cok kotu aksıne daha duzgun bı dodık çalışması ve arka tampon dızaynıyla hoş durabılır:)