ewt sağlıklı gözüküyor maşallah birde hızlanma videosu alabilirsek çok iyi olur merak ediyoruz![]()
aracınıza maşallah. inşallah istediğiniz gibi olur.zevkle sonuna okudum, takibe aldım konuyu. detaylı anlatım için ayrıca teşekkürler.
büyük emek yatıo gördüm kadarıyla kazasız belasız inş zamanla yapılan yenilikleri resimlerle görmek istiyoruz tekrardan maşallah ..![]()
Kısaca bir boru ile sensörü olması gereken yerden 3 cm kadar dışarı taktınız ve gördüğü gaz miktarını değiştirdiniz değil mi ? Çok gazladığınız zaman yanar mı bilmiyorum. Bende bu şekilde düşünüyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah cok güzel olmuş
Güzel anlatım olmuş araçda güzel işlemler uygulanmış elinize sağlık proshopta yapıldı galiba hilmi abi ye bakılacak olursa![]()
bugun baya bi gazladım silencirli silencirsiz ısık yakmadı
4 mode 2 ampullu f1 strobelarıda taktım....
tek tarafta olsa daha mı ii olurdu diye düşünüyorumm ?
50bin bakımına girdi. yag + filtreler degisti ondan once motor ve enjektor temizligi yapıldı, ngk bkr7 buji takıldı. egzoz ve kaliperler tekrar boyandı. ayrıca ic dıs detaylı temizlik oldu.. bide nos tupunu doldurması kaldı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)