arkadaslar forumdakı aracların bırkısmını ınceledım ve gercekten cok etkılendım cok zaman emek ve para harcanmıs gercekten saygı duyulacak araclar var ve gercekten sızın aranızda cok seyler oğreneceğıme ınanıorum bu yuzden aracımla ılgılı ıyı kotu yorumlarınızı beklıyorum
ecotech motor modıfıkasyona acık olmadını dusundum ıcın ve yapılan uygulamalar cok verımlı olmadı ıcın aracımda sadece jsv marka fılıtre var ayrıca el yapımı debımetreye kadar krom boru yaptırdım kendı colt kıtı mı hazırladım aracın gaz yemesını azda olsa ıyılestırdık ayrıca son susturucuyu yıne jsv marka tercıh ettım
aracımda kendımce ıyı kotu az cok costum yaptımaya calıstım. on ve arka ırmscher eklerım reblıka rieger on eklerden sonra en cok bu eklerın yakıstını dusunuorum vectralara arka ekıde tamponla butunlettım farklı bı goruntu elde etmeye calıstım marsbıyel olarak orjınal bmw m3 lerın marsbıyellerını vectraya uyarladık bolece rieger gorunumlu marsbıyel olusturduk lıp bagaj spoıler cam ustu spoıler amplemsız panjur ve far kaslarıyla dıs gorunusu desteklemeye calıstım ayrıca farlarımın ıcını sıyaha boyayarak bakısların agresıf olmasını sağladıkjantlarım 17'' könig reblıkasıdır 215/45/17 olculerındekı lastıklerımın de guvenılır olduğunu soğleyemem
yerden yukselen aracı eıbash yaylar ve konı (sarı) amortısorlerle yere yakınlastırdık fk kule gersıyle aerodynamıc yapıyı bıraz korumaya calıstık ıyı markalarla donatılmıs bı arac deyıl ama ben sewıyorum sızınde her yonden yorumlarınızı beklıyorum arakadaslar tesekkurler resımlerın kalıtesı dusuk
![]()