ölçüldügü gün bende oradaydım maşallah çok güzel deger çıkardı..
Printable View
ölçüldügü gün bende oradaydım maşallah çok güzel deger çıkardı..
O zaman merak ettim bizim burdaki fn2 ile ne oLur :)
Mantar Yapım Headers - 6o mm düz boru - Injen Cai - Yazılım
teknik olarak diyorsan SaBRi nin dediği var Eğer Göksel abiyi soruyorsan :) istersen Tecrübe var de , istersen Cesaret Var de hiç bişi demiyorsan şansLı de :p :p :p
İllegalin dediği gibi plotaj çok iyi göksel abi de :icon_tup:
Bitane gri vardı o taraflarda Ondanmı bahsediyorsun ?
Hayir kırmızı TR nin ilk yapılan Fn2 si 7 ay önce falan yapildi Mantarda :)
Yanliş anlaşilmasin öle ortaliği kariştirmak vs gibi yazmadim öyleydi böyleydi die :) zaten göksel abi büyük ihtimal biLir araci özelliklerini. Bu arada masallah güzel değer cıkmiş tbkLer.
saolun bütün yorumlar için :D:D
arkadaşlar tatildeyim ara ara konuyu takip edeceğim.
1. sabricim sonuçlar gerçekten çok güzel bu sonucu görmek beni senden daha mutlu etti bu rakamlara bakıp seni sadece injenle 1-2 boy geçmek daha da güzel, ;)
2. serhatcığım (BS Typer) ikimizin aracıda stockken seni 3-4 boy geçtiğim, sende injen filitren varken ben stock haliyle 1-2 boy geçtiğim günleri unutma
serhatcığım ben senden JUM,BS,GKS aynı gitti, ben o akşam çok düzgün vites attım açıklaması yerine, biraz daha dürüst olup GKS ogün 95 oktanla yürüdü ve gerçekten kötü yürüdü demeni beklerdim, ayrıca o akşamı çok iyi hatılıyorum nedense aynı yürüyoruz ama hep öndeyim ;) gelir gelmez deneyeceğiz ve video koyacağız. bundan sonra araçlar aynı yürüyecekmi yürümüyecekmi görürüz.
Bu arada KBS fn2 yide iyi hatırlarsın
KBS fn2 = J.performans borular, kat iptali, injen filitre
GKS fn2 = stock
sonuç = = 4-5 kez denedik ve herseferinde net 1 boy öndeydim. sende ordaydın k vtec tamerde ordaydı, KBS nin sahibini bana senin arabada ne var fena yürüyor dediğinide unutma
plakasını yazmak istemezdim ama bu işler böyle demekki yarın bigün çıkıp yanyana yürüdüler demesinler.
bu arada o kırmızı fn2 yide biliyorum ilk modlanan fn2 o aracı çok takip ettim ep3 le videolarını da biliyorum maşallah iyi yürüyordu hatta mantar bana mail de attı mod listesini ama açıkcası yazılım işine hondatadan haricinde girmek istemediğim için cazip gelmedi. ama denemek istersen neden olmasın.biz fn2 ler zaten buluşuyoruz. istediği zaman gelip misafirimiz olabilir.
eyvallah zaten o denemelerde çekilen videolar sonrası senin yorumlarında çok dürüstçeydi. :icon_tup:
ok tatilimin bitimine daha 1,5 hafta var bir kere geçtiğimle bi daha denemiyorum ;) ama sen yabancı değilsin ;) en fazla 1-1 olur :D :icon_tup: ayrıca denedik ve geçtik demek başkalarının adınada konuşmak gibi olmuş ister istemez kim kim geçtiniz diye sormak icab ediyor, yanlış düşündüysem düzeltebilirsin.
GKS type-r,
1.) dürüstlüğümden şüphe etmeni öncelikle sana yakıştıramadım:Deli:
2.) evet beni eskiden geçtiğin doğru (2 boy) bunuda bugune kadar sohbetimiz olan herkese söylemişimdir hiç gocunmadan,
3.) son denemelerin oldugu akşam foto cekiminden sonra benim araçta benzin yok dedin ve hepbirlikte shelle indik sen 10,00 tl.lik yakıt aldın ,95 oktan aldıysan haberim yok walla:beuj: ben mesela ogün senin aracın gitmeme nedeni olarak az yakıt alıp gaz kesmesi olabilir diye düşünmüştüm ama heralde onunla pek alakası yokmuş,,
4.) gelelim denemelere sbr jum sen ve ben ogunku denemelerimizde sbr hariç kafakafaya gittik ve hatta şunuda söliyim 5 e attıgımızda ben çıkmaya başlıyodum:D, sbr nin arkada kalma nedenide kendimden bilirim tamamen vites atma ile alakalı
5.) iki araçta aynı speclerde oldugu zaman ben aynı gideceğini iddia ediyorum, tamamen pilotajla alakalı bi durum ve bende artık geçte olsa sayende:icon_tup: aracı tanıdım:D:D artık zor geçersin beni GKS:hahaha: