p.tesi işallah dönuyorum bende eger cıkarsanız haberim olsun 15 gündür hasretim bende aracıma:)
Printable View
iyi güzel bs de zaten ankara yolunda baya çalışmış bişeyler öğrenmiş, zamanında bahane ettiği 60 kilo dediği tesisatı artık yok heralde, benle aynı yürüyomuş ya, onunla denersiniz, benim arabamın iyi yürümesi benim dostumun zoruna gidiyosa sürekli geçip(ben 2 kişiyken bile 1 kişi beni geçemediğini unutup) bir kere yana yana yürüdüğünde, bunu olay haline getiriyorsa, kusura bakmayın ben gelemiycem. sizi iyi eğlenceler.
Bosverin gecmeyi yaa degmez bile birbirimizi kirmaya 4 5 gun sonra bende gelicem tatilden hem deneriz hem muhabbet ederiz ama bi istegim var yemege gidelim bu sefer :D:D
Maşallah imrendim oldukça iyi değer çıkmış
İst. en hızlı FN 2 lerden birisi aracınız
Gecme gecilme muhabbeti ozellikle bu forum ortaminda bana cok komik geliyor , yuzyuze olsak eyvallahta burda nebiliyim
Gks ve bs bu polemiği size hiç yakıştıramadım sizde böle yapıyosanız forumda tartışanları hiçde hor görmemek gerekiyo
ep3 al senide görürüz.
Arkadaşlar bende aracımı fn2 ctr la denemek istiyorum??uygun bi ortam olursa katılmak isterim...
Maşallah sabri güsel çıkmış aracın
deger super masallah fn2ler kayserıye roll yapsın hem benım ep3le denerız hemde ben sıze sucuk mantı vs yedırırım +5 kg aldırıp gonderırım:D
en kısa zamanda bi fn2 vs ep3 toplantısı yapalımda bu kopukluklar giderilsin.. ikiz gibi gördüğümüz gks ve bs typeR öle kopukluk falan olmaz.Sizi seviyoruz :)
bu arada araciniz fabrikadan oldukca Ciğerli cıkmıs olacak ki boyle bir deger vermis bence cok sanslısınız stock 190 195 hp cıkan type-r lar mevcut...
aynen ya hıc yakısmadı bence gks ve bs type-r a bu konusmalar...
dostluklar zor kurulur ama bole basıt seyler ıcın bır anda kopmamalı...
yanlış anlaşılma olmasın gökselle aramızda enufak bi dargınlık yoktur, ben hiçbir zaman gökseli kendime rakip görmemişimdir, kendisiyle muhabbetimiz farklıdır dostum diyebileceğim ender insanlardan biridir, hırsını ve özgüvenini herzaman takdir etmişimdir ama bu sefer adresi karıştırdığını düşünüyorum :)
muharrem haber bekliyoruz senden güzel bi organizasyon düzenle walla yakın zamanda artık