Maşallah cok güzel bi araba darısı BMWsi olmayanlara![]()
Maşallah cok güzel bi araba darısı BMWsi olmayanlara![]()
Islerımın yogunlugundan uzun zamandır gıremıyordum.Aldıgım ama vakıtsızlıkten montajlıyamadıgım parcalarımı koymak ıstedım.Yakında montajlıyacagım; tabı 60/40 KW yaylarım gelınce..
Xbrace im..
E36 Gt lipim
Orjinal topido fenerim
![]()
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
Masallah araciniz cok guzel.. Allah kaza bela vermeden tamamina erdirmeyi nasip etsin![]()
aracinin masallahi var kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim.kw yay almakla en iyi seçim yapmissin...
tez zamanda bbs rs alırsınız inşallah bu arada FK yay seçmemenizin sebebi nedir acaba ben aracımda fk kullanıyorum bi sıkıntım yok kw ler daha mı iyi ?
cebınızde ne kadar paranız olursa olsun turkıyenın bı kotu yol sartlarında bu yasta bu kadar dırı bır araca sahıp olamazsınız.
Maaşalah.Gurbetcilerin araçlarını gördükce imrenerek bakıyoruz biz de burda 10 yasında arabalar sanki 1 2 yasında kadar temiz duruyor.
Aynı sekılde sızın aracınızda öyle kazasız belasız kullanmanız dıleklerımle
bu arada benım de aracımda fk yay var ve konforundan yol tutusundan cok fazla memnunum.Belki de amortisörlerimin de m teknık olmasından kaynaklanan bı rahatlıktır
maşallah,gerçekten araç çok iyi..
Herkese ıyı dıleklerınden dolayı tesekkurederim.Parcaların montajından bır kac kare burada da cok yagmur oldugundan aracımı dısarı cıkartmıyorum.Havanın ılk guzel oldugu gun guzel resımlerı paylasıcagım.
![]()
Herkese dilekleri icin ayrı ayrı tesekkurederim.
Bugun resim cekebildim sonunda...
Clubsport armalarını bulmak gercekten zordu cok az bulunuyor..
Orijinal Torpido fenerim
Xbrace kesinlikle direksiyonda yolu hissetmiyorum..Montajı ugrastırsada degdi..
![]()
harika bir arac,kazasız belasız
jantlar güzelmiş)))
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Masalllah sinanım çok güzel olmuşdiablo cisssene arkadaşım
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)