Evet 1 ay oldu türkiiyedeyim ee bir takım islerimizide es gecmeden hallettik yeni arkadaslarla tanıstık burdan tanısıp yuzyuze gorusmelerımız oldu..Biraz daha turkiyede kalacagımdan ıslerı oldukca agırdan aldım.Bu zamana kadar yapılmıs ıslerın bır kacından bahsetmek ısterim.
Birinci meselem egzostumdu.Revizyondan gecmesi gerekiyordu ben egzostumda kacak var zannedıyordum ancak İskender soktu ve elyafımın 9000 km ve 2 yıl gıbı gecen bır sure ıcerısınde yandıgını soyledı.Icını guzelce actı ve ıcıne Supersprıntın elyafını koydu ve kalın tellerle ıcını sardı.Bu teller az kullanılmıs bır Borla marka kazanın ıcınden cıkan tellerdi.Sonuc mu? Cok basarılı kalıtelı bır performans egzost sıstemı oldu.
Daha sonra yarım kalan ve benım ıcımde ukte kalan bunuda en ıyı bılen BEKIR OSMANPASAOGLU bu ise el atmaya karar verdi.Sinan bak cok sey bekleme cok sey bekleme dedı durdu ama ben cok ısrar ettim.Aracımın ilk olcumu 137 hp ıdı 2008 yılında komple egzost sıstemı yaptırınca BACKPRESSURE dustu.ve 134 hp cıkan aracıma bıldıgınız gıbı chıp yaptırmıstım superchıps oda bır sonuc vermıyınce 134 hp ıle kalan aracımın chıp projesınıde rafa kaldırmıstım.Ama Bekir in bu ise girisimi ona olan guvenimide bosa cıkarmayarak aracımdan bugun hıc beklentım olmamasına ragmen ve hatta beygir istegi ile baslamadıgımız calısmadan 8 beygir alarak 142 hp ye 4 cu vites limitorunde ulastık. 5 ci veteste denememizde ise 151 hp guce ulastık.Suan aracımın gıdısınden memnunum sıkayetım nıspetende kesıldı.Aracımın karakterıstıgı ust devıre yonelık oldugundan alt devırlerde kı kesılmeler ve rasyonel cıkmayan devır bandımı ıyılestırme cabasındaydık.Sanırım ben bu ısı BEKİR le cozdum.Dedigim gibi beygirlerde degilim aracın ıvemelenmesının rahatlıgıyla ılgılenıyorum.Aracı bır baska 150 hp lık bır aracla denemeden rakmınne kadar gercek oldugunu savunamam.Ancak yapılan ısı ve ıznelnelımlerımı savunabılırım.
![]()