Sis farının camındaki kafesleri kestik camları değiştik bir iki foto çekelim dedik![]()
Sis farının camındaki kafesleri kestik camları değiştik bir iki foto çekelim dedik![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşalah maşalah gitgide kendini topladıı bayramdan sonrada bastıkmı tadından yenmiycek![]()
bana göre eksik kalan yerleri acıklamak isterim,
arka tarafa SLX stop SLX palakalık + aynalardaki dama ları sök + far ve de panjur altında cıta vadır onu arac rengi beyaz a boya+ kapı direkleri ya boyat yada folyo kaplat+cıtır bi sekilde aracın basılması lazım,eski hali gibi de deil yani, bana göre eksikler biraz fazla olabilir ama yapılcakların coğu el isçiliği,para tutucak seyler stop plakalık bide araç düsürülmesi.tutacağı en fazla 100 lira
. kazasız belasız keyifli sürüsler
Sade ve şık bi şahin istiosanız KT 4 jant takın arabayı yere basın sonuna kadar aynadaki damaları sök ve bi myracing kafası yanık eksoz tak yan koyemin ol araban çok olucaktır film'leride sök camlar renkliyse
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
tugay saol verdiğin teknikler için basılması planı okul ve iş olayı bir arada ooldugundan zamansızlıkdan zaman aşımına uğramakta
melii abi nezaman kesiyorsun sen tarih ver geliyim yanına keselim şunu
teşekkürler zıpzıp
shaggy teşekkürler aynalar sökülecek bi ara kt4 ler güzel fikir.camlar renkli değil filmler kalıcak
çok saol tekrardan
melih teşekkürler cms 40 var zaten genişlikde çok kullandıgımdan yakıtı artır diye şuanlık çok mümkin değil
değişiklik var aslında mejo km saati bayağa döndü son fotodan sonragerman style'n Cılkı çıktı bıraktık
![]()
saol mejo![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben m su ıslerım bır rahatlasın ondan sonra cok yogun oluyrum ondan dolayı yoksa keser bıcerız
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
plakaya bittim aracımı alırken bulamadık ki şöyle 34 SrK ... diye bi plaka
adını duvara yazacağına plakana yaz modeli olmadı yani allah kaza bela vermesin güle güle kullan aracını
Şahinciyiz Ezelden Tesisata Yer kalmadı 75Lik LPG'den)) allah kazasız belasız her arkadasın soyledıgı gıbı bende damaları pek hoş bulmadım
ama aracın Diri duruyo maşallah kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)