işte bu son nokta olur.tamponları m olanlarıyla değiştimi tamamdır.kolay gelsin.
OEM+
Kardeşim klima radyatörüm değişcekti sökülmüşken bende tamponuda değiştireyim dedim tamponum geldi boyandı rütüşları yapılıyo bugun yıkayıp resimlerini koyarım alt eteklerde boyandı, olucak inşallah tamponlu hali dahada güzel oldu jant arıyorum tam gaz arkaları ofsetli olandan istiyorum oda zor bulunuyorya hayırlısı, herkes 15 ler daha iyi demiş olmadı onları bi temizleyip boyayıp güzel bi lastiklede takabilirim yumuşacık oluyo hem onlarla bakalım artık
Yeni fotolar geldi bi jantımız kaldı
![]()
bunuda antalyaya satmanız dilegiylemaşşalah çok zevklisiniz.bütün araçlar full orjinal boyasız en azından buraya gelenler öyle
![]()
maşallah cok güzelduruyor bence bu taktıgınız jantlar cok yakısmıs ama motosport cok daha guzel durucaktır kazasız belasız
araç çok diri duruyor istediğiniz jantlarla güzel olacak ama ofsetli jantta (borbet hariç) bu araca çok yakışacaktır
[SIGPIC][/SIGPIC]
Masallah motorsport jant ile nokta olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
masallah ,kazasiz belasiz kullanin
on bobrekleri makyajli yapip carbon-siyah yaparsaniz beyazla cok guzel duracaktir..aydinlatma grubunu degistirirseniz cok daha diri durur
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
maşallah arkadaşımdada 318 is var M body kitli siyah ismi aziz gerçekten oldukça seri ve motoru sağlıklı araçlar , aracınız oldukça temiz çok hoşuma gitti gerçekten Kazasız Belasız
Jantlar biraz büyük müM Jantlar çok iyi olur 16"
Ayrıca GT Spoiler, Amber sinyaller ile bence tamamlanabilir görüntüsü.
http://www.dtmpower.net/forum/attach...-bmw_gt_24.jpg
abi kazasız belasız bi kaç kere görmüştüm arkasında ki 318 is dikkatimi çekmiştiresimden daha canlı araba güle güle binmen temennisiyle
![]()
Teşekkürler tavsiyeleriniz için M6 jantı var elimde fakat 18" , istemiyorum sert düşücek diye eskişehir yolları köstebek yuvası gibi sıkıntısız binmek istiyorum 17 de büyük geldi aslında bakınıyorum bu ara, Ön böbrekleri Halledicem inşallah, xenonlarımızıda taktık farlarıda yükseklik ayarlı ve mercekli olduğu için değiştirmeyi düşünmüyorum içlerini açıp temizledim baya farketti fena durmuyolar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)