şu resimleri ufaltıp koymayı ne zaman öğrenicez ?
yaşarım maşallah maşallah yaşasın evo kardeşliğigeçenlerde isim vermiyim sağlam tayyarcı ve subici biri benim aracı kullandı ağzının suları aktı evo X bambaşka
![]()
masallah kazasız belasız evo X ayrı bişiyazılımsız o gücü vermesi beni şaşırttı o zmn hakan abinin evo heralde en az 360 370 verir
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
o kadarının fazlası vardır eksigi yoktur camp'den aldığım verilere göre söylüyorum 350lb/ft'de tork sınırlayıcı var zaten bu yüzden 3-4 kere arıza yaktı araç bu torkun üstüne çıktık. orjinalde 1,6 peak yapan araçta evc ile cont'u 1,2 bile yapsan araç kesiyor kendini. tork sınırlayıcıyı kaldırmıycam prototip var yakında çıkar şanzıman o zaman no limit
1,25 cont ile camp'te 560kw gördüm ama o gün 805kw gördüm değerler yanlış çünkü araba verilerini girmedim ama orantı yapmak için yeterli olur sanırım.
tüm arkadaşlara güzel dileklerinden dolayı teşşeküederim ...
şuan enjektör buji ve pompam geldi onları taktıktan sonra yazılımma gircem.tahmnini önümüzdeki hafta dyno verilerini sizlerle paylaşırım
(resim boyutu içinde özür dilerim arkladaşlar bidaha olmaz![]()
yazılımsız aracta 345 cok cıddı rakam tekrardan masllah. hakan abı o zmn sen 400den 1 hp bıle az deılsın. cunku yazılım yapılmadan oncesı ıle sonrası arasında cok cıddı fark var6000den sonra basncın 0.8lere dusuyordu
afr 10.2 yuruyordun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)