En son mesaj tarihi 04-08-2009 günaydın..
En son mesaj tarihi 04-08-2009 günaydın..
guncel yeni resimler
resimleri ceken boozer ''bilal'' kankama cok tşk ederim guzel iş cıkardı.
iyi seyirler.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ön taraf çok güzel olmuş bu haliyle. aracın motoruda baya tatminkardır bence kilosuna göre. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
ancak bu kadar toparlayabildim ufak tefek eksikleri kaldı kapı cıtaları, marsbiyeller gibi onlarıda tamamlarsam cok daha sık bi hal alır diye dusunuyorum birde arka tamponu sokup taktırmam lazım...
motoru evt cok kondisyonlu durumda su an stock 160 lık roccolardan biraz daha hızlı gecen denedik intercoolerım olmadığı halde gayet iyi yuruduk... vti gsi gti gibi araclarla da yurur diye dusunuyorum.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Çok güzel maşallah.. Biraz toparlanırsa sağı solu harika bir eser çıkar ortaya..
iyi dilekleriniz icin tşkler tamponada 823 tl verince haliyle on taraf direk guzellesti![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
eyw selcuk elimden geldiği kadar toparlamaya calısıyorum.
duzgun bi intercooler yapayım da senle bi deneyek![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
ahmedim dahada iyileri olucak inşallah çok güzel toparlamışın ilk haline göre
ama biliyorum hep o kaportacının yüzüden
iç döşemelerede el at kardeşim kazasız belasız sıkıntısız inşallah
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
allah razı olsun kankacım bosver kaportacıyı onun yuzunden 2 senedir yatıyor arac.
kapı dosemelerine gelince ön 2 kapının da dosemesini ingiltereden yeni aldım suan uzerinde net belli olmuyor ama gayet duzgun ve temiz arkalar kaldı idare etsin simdilik.
su an intercoolerımı ayarlamam lazım birde ön 2 fren diski lazım onun dısında hayati baska bir eksiğim yok cok sukur...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Ne oldu Ahmet vazmıgeçtin satmaktan?
Topla moruk bencede. O alıp geldiğin günün akşamındaki gibi görmek istiyorum!!
kanka vazgecmek demeyelimde nakit ihtiyacım kalmadı gibi bisey simdilik dursun boyle
o dediğin olur elbet olmaz diye bisey yok gordugun gibi nerelerden nerelere getirdik onuda yaparız allah omur versin biraz da maddiyatyeterli
istanbula gelince denemelik arac lazım kanka senin su williams la da deneyek![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Ne araba bemaşallah.
Röno Toros'ların yerine bu modelleri daha bol doldurabilseydi piyasaya , bugünkü imajı da farklı olurdu belki...Turboyu çevreleyen parça orjinalmi logolu fln![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
r21 ile mazimiz çok eskiFinikeden ilanı çıktığı günü bile hatırlıyorum.Sonra kaza fotografları falan kötü olmuştu.Şimdiki hali eskisine göre çok iyi neydi o fiber tampon
.Dijital klima yol bilgisayarı arka koltuğun rahatlığı
direksiyon göbeğini sökünce spor direksiyon gibi oluyordu.Arka tamponun dalgalanması klasik renault hastalığı
Olurda Antalya ya getirirseniz bir tur atalım. maşallah
![]()
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)