Moruk bende o kitten alacaktım kime sorduysam o pistonlarla 10.000 km sonra yağ yakmaya başlarsın diyorlar.Yani segmanları kötüymüş.Yataklarını kullanıyormusun sen o kitin.
Moruk bende o kitten alacaktım kime sorduysam o pistonlarla 10.000 km sonra yağ yakmaya başlarsın diyorlar.Yani segmanları kötüymüş.Yataklarını kullanıyormusun sen o kitin.
kanka konustuğumuz gibi yataklar farklı bir markanın onları kullanıcaz.. segmanlarıda bir gorelım ona göre değerlendiririz.
saat 13.00 da yola cıktık 17.00 da arabanın yanındaydım. acil halledilmesi gerken işler vardı onları hallettik ve saat 19.30 da yola cıktık yanı hiç foto çekemedim soluklanamadık bile..![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Özgür abi ben göz kulak olurum arabaya
inşallh çok güzel olacak.
konuyu da yeni gördüm
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
bugun ben gördüm, öyle kenarda köşede yatıyordu ama arka koltuk iyiydi, 2-3 parça kestirdim gözüme haberin olsun kanka![]()
![]()
00' Civic 1.6IES
hayırlı olsun kardeşim renk çok güzel maşşallah inşallah ben gelene kadar bitmez beraber döneriz istanbula
82 mm cometic head gasket
port polish
(pazartesi alınacaklar)
skunk2 stage 2 egzantik
skunk2 kasnak
crower yay , şapka.
Maşallah Özgürcüm yine yüklemeye başlamışsın arabayı
İnş istediğinden çok daha güzel vede sorunsuz zevkle binersin![]()
haıhaha sakın ha mallarıma dokunma hacı valla turbonu gece sokerım
bu haftada almaya gelirim o zaman gorusuruz mertcanım haklısın ne desen
sen gelene kadar biter sanırım moruk , istanbulda gezeriz artık
tesekkurler Kemalcım kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz![]()
tesekkurler
aracın hali hala aynı henuz motor toplanmaya başlamanmadı sadece parçaları toparlıyoruz.
bugun exedy baskı ve balatamda geldi.. egz yay ve sapkalarda kazım ustaya ulasmıs ust kapak şuan port-polish oluyor oda birkaç gune biter.
cometic contam geldi. piston ve tayfasıda suanda gumrukteymıs bugun yarın alıcaz inş.
eğer bir aksilik olmazsa bu hafta sonu marsa abasarız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)