Hayırlı olsun Özgür abi yaz bitmeden kadran videosu koyarsın inşallah![]()
hehe renkli gündü yav iyiki geldiniz beyler ben körfeze gelememiştim üzülmüştüm ayaklarınıza sağlık mustafa ve özgür aslında alıyım diye gelmemişti ama rekteveciye gidip bloğu inceledik (adam kılın tekiydi ölçelim diyorum al kendin ölç biz baktık diyo dedim tamam kendi rektevecime götürüyüm ver orda ölçerim sorun yok sonra tamam abi dedi bi tek krank gidik kollara baktım bu ne dedim haa bi de kol lazımış dedi sanki kollar 5 tl alt kepe kadar ölçtük kendi rektevecimiz de baktı blok iyi durumda kapak da ölye sevindik ) sonra satan arkadaşlara uğradık aldık muştu gökhanı buldu kayboldu sattı ms i görünce![]()
yenge de kızdı zaten
nerdesin diye muştuyu bulamadık gün boyu sanayiden çıkmadık gerçi erken döndünüz ama yakında ben aile arabanızı getireceğim orda görüşürüz hayırlı olsun güzel araç koni ve yayla ön takımla başlanacak yarın kazım abi spec
mustafa o adam turbo yapmaz deme sonra cuflayıp getirmeyim yanlışlık olmuş diye![]()
ECUTECH İstanbul
hayırlı olsun JV vtec iyi yürüyordu şimdi sende çok çok daha başarılı olacak kanımca kazasız belasız kullan
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
hayırlı olsun abi.. yaptırda izine geldiğimde bi sıkayım![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Hayırlı olsun özgür iyi oldu bu vti![]()
Abi hayırlı olsun
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
hernekadar konusmasakta ALLAH kazasız belasız cezasız kullanmak nasıp eylesın demek boynumuzun borcu.
hayırlı olsun özgür. umuttayken az denememiştik. hatta umutu kızdırmak için bi arkadaş bi video yapmıştı muvimeykır da, bulabilirsem eklerim şakasına![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)