eywallah kardeşim saol senin panjur evet çıkartmaya kıyamıyom çok yakıştırıyom bakalım eklerimizi sisimizi yapalımda şekillenelim :D
güzel yorumun için saol kemal
Printable View
Bağzıları hayla ısrar ediyo.
Ama konuyu açan iyi bi ağbiye benziyo.
artizlik yapmayana gider yapmıyoz.
araba da iimiş hani ciyerli maşallaa
Alayına isyan sana aşk var
Şekle gerek yok angara bizi tanır.
Kasasız belasız abim ;)
Sana bir lip lazım ama.... gerisi çok hoş sade ve güzel ;)
Hondam.com kapandı dağıldık baya... bir ara havalar serinlerken yapalım mersin ortak bişiler ;)
way benim güzel dostlarım nerelerdesiniz hondam kapandı walla dağıldık bir ara yapalım bişiler geçen gece gördüm seni bizim ordan geçtin :P tüm farların açıktı ordan tanıdım :D boyatmışsın arabayı bugün erhan söyledi bir kaç parça gelecek bugünlerde onları hallettiriyim görüşelim dostum :heyoo:
:D :D :D yok abi henüz boyanmadı arabam tam olarak ama sadece tamponları kendim siyaha boyadım o kadar :) asıl boyaya biraz var daha... işe başlıyım 1 2 ay içinde başlarız komple boya işine ;)
bu arada telefonunu kaydettim en yakın zamanda görüşelim abi bütün mersinliler... :D
bızlede gorusun:D adanaya gelın ramazan gelmeden:)
geliriz kamer geliriz... RPF1 hakkındaki sözleirn için özel olarak gelecem sana :D
Toprağam maşallah güzel araç yanlız bi kaç tavsiyem var jantları daha açıık bi renge farlarıda siyaha boyat bide öne ek takarsan sade ve bi okadar güzel olur :icon_tup:
orj renk jant , jdm far , 99 ön tampon lip panjur. daha güzelleştirebilir maaşallah
http://img199.imageshack.us/img199/3...0616062650.jpg
bu boyasiz hali mi ?