hımm eet oda olabilir saol dostum tavsiyen için
Printable View
Kolay gelsin...
Ön plakayı daha kırpma, çok KÖTÜ olmuş...
[QUOTE=By_FresH;855707]hımm eet oda olabilir saol dostum tavsiyen için[/QUOTE
arkadaşım selamlar. Allah kaza bela vermesin. Ben şişecamdayım ama babam Akbayrak' ın kaporta bölümünü işletiyor. Hondalarla samimiyiz baya. aklına takılan bişey olursa yardımcı olabileceğim, seve seve...
bu arada mezitlinin neresinde oturuyorsun? karşılaşmış olabiliriz belki viranşehirde. hoş gerçi ben sizler kadar genç değilim ama hala rahat durmuyoruz :D . stoplarını sorduğun araç Ejder' in arabasımı?
güzel olacak kazasız belasız kullan..
TT üyeleri mersinde buluşma mı yapıyor ? :)
[QUOTE=racing3000;857135]öncelikle selamlar abi diyim madem yaşlısın :D mezitli sitesinde oturuyorum karşılaşmış olabiliriz araç ejderin aracı deil abi netten tesadüf bir araç buluşmalar ayarlıyoruz madem sende bizim gibi rahat durmuyorsun tanışalım kaynaşalım yarışalım :D bilimum etkinlikler yapalım görüşmek üzere
walla arkadaşlar bu hafta ayarlıyalım diecektim ama cuma günü istanbul a gidiyorum GALATASARAY-BEŞİKTAŞ maçına :D gelince inşallah
Şu aralar mersindeyim.. çamlıbelde ikamet etmekteyim.. Akşamları aslında marinaya yada foruma gidebiliriz tanışma maksatlı olarak.. :)
marinayı kapamadılarmı
Hayır açık kamer.. 2 akşam oldu daha oradaydık :)
hımm tamam.ya orda salak salak cukurlar varyaa ızgaralın olmadıgı yerler var.fıestanın bırı bızım yuzumuzden düşmüştü:)