Açık açık sıkıntı yokMüsait olduğunuzda p.m atarsanız sevinirim.. Okula gitmeden adanadaki arkadaşlarda gelirler falan güzel bi gün geçirebiliriz
![]()
marina acik ama pek tercih etmiyoruz hiltonun arkasi daha musait oluyor bilindigi uzere polisler devamli basiyor birkac kendini bilmez yuzunden adi cikmis orasinin bu pazar biseler yapalim bos ver basiktas macini yafff sel var istanbulda gitme
la nasıl gitme biletleri a ay önceden aldım yoqsa bende vazgeçerdim amma olmaz şimdik ben arabayı yıkamaya gidiyom gelince resim koyacam takip et ama jantsız terör![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
masallahhh allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
beklemedeyiz![]()
yorumlarınız için şimdiden saolun yay alınacakbunun farkındayım
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
çok güzel olmuş maşallahbı arkadsata 5cm eıbach var istersen konusurum
bu arada vtec jantlarını naptın?
gusel olmus tatlılıgı meydana cıkmıs yanlız jdm stop diye bagırıyor suan bı eksık o gözüme carptı kazasız belasız iyi günlerde keyifle sürmen dıleklerimle en yakın zamanda da görüşelim.
çok güzel olmuş ekler cuk diye oturmuş maşallah bişe sorcam vtec jantlar nerde onlarıda gri ye boyadın mı süper olur
PROJECT 01 GARAGE
saol kamer 5 cm deilde 3.5 alıcam 5 cm amortisör yer diolar ne bilim aslında benim arac adana da 17 jant üzerinde düşürülmüş durumda ama 3.5 yay alırsam daha ii olacak gibi gelio bana jantlarım boyada araç rengine boyanıyor bu arada yayları alacağım kişide senin arkadaşmış antalya dan![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)