şimdilik bu kadar arkadaşlar değişim devam ediyor m çıtamız takılacak far ve stoplarımız değişecek ya angellenecez yada orjin bişiler yapacaz elimizden gelenler bunlar degerli yorumlarınızı bekliyorum..
![]()
şimdilik bu kadar arkadaşlar değişim devam ediyor m çıtamız takılacak far ve stoplarımız değişecek ya angellenecez yada orjin bişiler yapacaz elimizden gelenler bunlar degerli yorumlarınızı bekliyorum..
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
farları karartıp laguna lip taksan bide stoplardaki o mikayı çıkarsın muhteşem olurrrr muhteşemmmm.kazasız belasız...
vtec jantı artık göze hiç hoş gelmıyor maşallah arka lıp yamuk gıbı
www.honda-tech.com
ehh maşallah nasldı nasl olmuş ufak tefek daha elden gectimi ciçek kazasız belasız arkadaşm
masallah gusel kareler tampon koruma cıtaları da arac rengı uyugulansa daha hos gozukmez mı?benım kı sadece dusunce..m3 cıta far karartma ledlı stop ve yenı basılmıs kare plaka arkayıda app ile degıstırsek daha hos gosterıcegıne emınım
saol kardeşim evet doğruyu söylemek gerekirse benimde çok içime sindi istediğim gibi oldu tampon çıtalarını boyatmayı düşünmüyorum dostum en azından karı çıtalarıyla bir uyum içinde olduğu görüşündeyim marjpier boyanınca daha güzel durur die düşünüyorum onuda deniyeceğim evet m çıtamız takılacak ön plaka deyişecek arka app olunca bir ledlilerimiz kalıyo zamanla bitecek inşallahama dedimya az birazda motoruyla ilgilenmek istiyorum bakalım belki seni geçerim
![]()
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
anladım zamanla hersey olur..motoruyla ılgılen tabi bızım bulusmalar herkesı gaza getırıyor zaten bahadır tubolucam filan diyordu en sonmaksat gecmek gecılmek degıl zevk alabılmek adrenalın yasıyabılmek.bu arada bende headers aramaları devam edıyor sonuclandı sonuclanacak.teror jantlarınıda taktım mı eglenceye hazırız demektır..
maşallah kardeşim 10 numara olmuş darısı başımıza bir yayla başlayalım
bu arada subap ayarı yaptırmam şart oldu onlada düzelmezse satıcem ulennnnn![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)