DR059 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah diyorum bir kez de buradan. Uğurcan. neye maşşallah benim manyak makinayamı yoksam şu rengi bozuq kırmızı olanamı
Muratcan ÇADIRCI Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH
BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı eğlenceli oldu uğurcan kardeşim yine bekleriz ben yokum ya sana piyasa boş kaldı herlade ah tam işe yeni gitmiştim 5 dakika önce arasan işe gitmezdim belkim
By_FresH Nickli Üyeden Alıntı neye maşşallah benim manyak makinayamı yoksam şu rengi bozuq kırmızı olanamı hangi kirmizi
renksiz varya al kırmızı
M çıtamızıda taktık hadi bakalım
işte son durum ne kadar deyişti araç
Arka lip görüntüyü fazlasıyla bozuyor bence
cıta egrı duruyor
arka ekleme çok kötü olmuş...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kımızı olsun 5 kuruş fazla olsun çıtada yakışmış ama arka lip çok eleştiri alıyor ona bir el atalım
KArdeş güzel araç maşallah.. Jantlar orj rengine dönmesi lazım.. Panjurdanda kurtul bence..
ya o lipin ben ta diecem olmıyacak
By_FresH Nickli Üyeden Alıntı ya o lipin ben ta diecem olmıyacak spral ve polyester macun bul halledelim lipi yenisinide siparis ver ama
erhann Nickli Üyeden Alıntı spral ve polyester macun bul halledelim lipi yenisinide siparis ver ama eet sonunda o olacak herhalde bir finansman bulursam halledecem
BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı kımızı olsun 5 kuruş fazla olsun çıtada yakışmış ama arka lip çok eleştiri alıyor ona bir el atalım By_FresH Nickli Üyeden Alıntı eet sonunda o olacak herhalde bir finansman bulursam halledecem korkma arkanda dag gibi savcimiz var
erhann Nickli Üyeden Alıntı korkma arkanda dag gibi savcimiz var savcı muhabbeti adanadan sonra burayada sıçramış vay halime
BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı savcı muhabbeti adanadan sonra burayada sıçramış vay halime asker avukat öğrenci savcı hakim
http://www.isteataturk.com/
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı asker avukat öğrenci savcı hakim öğrencilik iyiydi be
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları