gece gece bütün konuyu tekrar okudum
delimiyim ben hahah
"kendi konusunu hortlatan adam"![]()
gece gece bütün konuyu tekrar okudum
delimiyim ben hahah
"kendi konusunu hortlatan adam"![]()
00' Civic 1.6IES
kuru guncelleme yenilikler bekliorusyagda neye karar verdin 5 40 full sentetiktemi.
masallah kazasız belasız gelecek 40yıl projeni merakla takip edicem![]()
Onurum valla bende bekliyorum ama kış geldi soguklar yağışlar falan üstüne düşemiyorum 1-2 aydır arabanın.
evet 5-40 full sentetik alacagim
rabbim cümlemize kaza bela vermesin..
senin arabayida görmek istiyoruz.. kac senedir net üstünden taniyorum, bunca zamandir ne bi foto ne bişey var nedir bu top secret durumlari yahu?![]()
00' Civic 1.6IES
güzel çalışılmış. emeğe saygı...
MAko marka olanların en pahalısı bayağı bir kaliteli 6 aydır kullanıyorum motorda birşey olmuyor..da kablolara dikkat edip iyi yalıtmak lazım o da kaynak esnasında tehlikeli ha sen resimdedi gibi bağlantıları da flanşlı yaparsın o sorun da olmaz..Dikkat edilecek yer kelebeğin zorlanmadan dönmesi ve kapalı iken düğmeye daha da kapatmak için basmamak ozman motor yanabiliyor.QTP nin tek yaptığı işi standarta dökmek..MAntık hep aynı ama.
Evet iy ibir tornacı ya bu flanş ve klebek resmini gösterip yaptırmak lazım..
Ondan sonra bir düğme bir elektirik tesisatıı işi var yerlerşimi gif deki gibi yapınca işlem tamamdır..Yok mu sizn ankarada elektirkli egzos yapan yer ya?VArdır elbet ha kendi yapma zevki ayrı tabii :P
Elinize emeğinize sağlık Allah sorunsuz yürütmeyi nasip eder inş maşallah ..
eheheh p.m kutum dolmus konum hortlayınca farkettim
çok iyi tornacımız var, çokta iyi bi egsozcumuz var ama daha önce böyle elektrikli egsoz yapmis bi yer bilmiyorum?
benim aracimda manueli var, işin yarısından fazlası zaten hazır ben bu konuyu çözmeliyim..
teşekkür ederim mesajiniz için![]()
00' Civic 1.6IES
hadi hadi yenilik bişi bekliyorzyayları taktınmı sen en sonunda
![]()
hahah bu cuma yenilik yapiyorum alp
sanzimani indiriyoruz biraz kurcalayalim
biraz sinirli calisiyor bu aralar, sanki içinde fare yaşıyor tıkır tıkır tıkır.. prizdirek falan dediler ama bakalım indirince görücez
indirmiskende baskı balata yapacagiz![]()
00' Civic 1.6IES
of be kanka oldurdun beni yaa.ben 6 ay sonra 0.5 den 0.7 bara cıkmıstım
sen daha 0.3 de kendini mahrum ediyosun turbonun zevkinden![]()
Fuck The System !!!
Kardeşim masallah araba FeNa 007kazasız belasız kullanman dilegiyle, kimler yaptı arabayı bende dusunuyorum da
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)