İzzet hayırlı olsun..Ağırlığı nedir jantların?
İzzet hayırlı olsun..Ağırlığı nedir jantların?
yorum olarak araba butun sportif kımliğini kaybetmiş kendı jantlarıda renkden dolayı ıyı değildı ama daha spor bi jant seçilebilirdi izzet ama yınede gule gule kullan onemlı olan senın içine sınmesi
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
akşam yeşilköyde gördüm güzel araç ama jantlarını değiştirip bi an önce ofsetlileri takman lazım kardeşim bence =) bu arada konuştuktan sonra çıtırdan gazladın çaff çufffenaydı
maşallah kazasız belasız
Alman asıllı fransız![]()
Maşallah güzel durmuş , alman tarzı tutar , işi bilenlerin ilgisini fazlasıyla çeker aracın .![]()
maşallah güzel olmuş gerçekten
bu jant bu araba ıcın uretılmıs galıba kardesım gule gule kullan cılgın olcak ınsallah dısk sorununu naptın hallettın dımı 27 sınde beklıom senı ha
Bahçelide gördüm birkaç kez , bence bu şekilde yola dewam et yada bunların rengini normal yapabılırsın , deerim şahsi görüşüm , çünkü bir Fransız'a German style gitmiyor bence , ruhunda yoksaygılar...
arkadasım bu jantı markası ve ebatını fıyat bde nerde bulabılecegımı solermısın fazla soru sordum ama kusura bakma cok begendım kazasız belasız gunler
jantlar on numara olmuş. 8 j de aynı tadı verir inşallah. cam filmleri mavi renkli gibi. gözüme bir tek o takıldı. maşallah..
Güzel olmuş bencede..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
yav guzel guzellde sorularıma cevap lüttfen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)