şahine yakışabilecek belkide en güzel jant cms 40 maşallah çok yakışmış
Çok doğru bir seçim olmuş jant bence
Sadece ön sinyaller sarı olsa daha iyi olur gibi geldi. Sanırım o da eski jantlar siyah olduğu için öyle kaldı..
Kazasız belasız işallah![]()
jantlar yakışmış hayırlı olsun
bir de sizin yerinizde olsam far ve stopları sinyalleri turuncu olanlardan bulup,değiştirirdim
tabi karar sizin
kazasız belasız![]()
Çocukken CMS40 ları kuş serisinin kendi orjinal jantları sanardımgüzel olmuş yakışabilecek en güzel jant ama bridgestone lara gerçekten ihtiyacı var
ne yalan diyim 330lar olmadan biraz yanlız kalmış cms40 kendini tam gösteremiyo hiç olmadı lastigin yazılarını beyaa felan boya otobüşçü taktüğü yağlı boya![]()
kardeşim cms 40 215/50/13 veya 205/60/13 olmadan olmuyor
215 ler kumhoda var hesaplı yokohamalar pahalı
205 de nankang da var hesaplı olarak
bu lastıklerı koydugunda aracın cok daha guzel olacak kardeşim
kafayıda bıraz basman gerek lastıklere gore
turuncu sınyal için farlarıda eskı tıp buyuk olanlara çevirmen gereklı bılgın olsun slx tıp olanlarda turuncu yok
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Guzel olmus bencesac jantlardan cok daha iyidir.. Allah nazardan saklasin Serkan..
sac jantlardan iyi tabiki ama bütün şahinlerin birbirine benzemesi hoşuma gitmiyo benim
fotoşopta şahin yaptım çok da beğendim belki bi fikir verir
http://img34.imageshack.us/i/km0g18m...aveajbcop.jpg/
maşalah
cms 40 bu bıldgımız ya tüm taxici arkdaslarımız german style usulunu ozaman seneler önce moda yapıp tadını cıkarmıs![]()
et giren yere dert girmez.
Ben de germanstyle denince cok daha farklı birsey bekliyordum, umarım bigün o da olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)