kazasız belasız...
Tesekkurler arkadaslar tum iyi dilekler icin.
TR de maalesef baya yasliyorlar....
1.5 sene once dolarin dibe inmesi ile birlikte yaklasik $16k ya audi a4 aldim TR;de...Ertesi hafta Amerika;ya dondum.Evimin yakinlarinda biryerde yolda bir evo8 gordum(hayal arabam)..Durdum inceledim fln adam $13k ver al git dedi..O an yasadiklarimi tarif etmek cok zor...Tr gercekten saka gibi..Dunyanin en pahali arabasini en pahali benzinle en kalitesiz yollarda kullaniyoruz.Ustune bide tonla vergi oduyoruz,Gercekten yazik.
Bu arada kapali garajimiz var iki arabalik ama daha bir kere bile kulanmadim.Muhtemeln bu hafta temizleyip kullanmaya baslarim![]()
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle
Hayırlı olsun. Sesi iyidir z lerin![]()
Tesekkurler arkadaslar....Daha iyileri sizlerin olsun..
s2000 ler 350z lerden biraz daha pahali arastirdigim kadari ile...Hem cok fazla satiliga dusmuyorlar diger markalar gibi.***** honda USA nin en fazla satilan araci alan memnun ve uzun yillar cikarmiyor elinden.
Amerika ile ilgili gorduklerinize inanmayin...Hepsi senaryo..Heryer radar heryer polis....Yakladiklari anda kim olursan ol en ufak aflari yok hapistesin ustune ehliyetini kaybederek...Bu riski goze alan herkes basabilir ama ben daha bugune kadar basan hickimseyi gormedim.
o yüzden amerikaya gideceksen basmak istiyosan altına bi hayabusa alacaksın polisler görmezden gelecek
hayırlı olsun.kazasız belasız iyi günlerde kullan.maaşallah çok güzel![]()
Harika bir tercih olmus, sesi muhtesem![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)