hmm. yani arabayı ucuza alıosun ama dava ve cezalardan kapatıolar aradaki farkı![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Valla roll fln gormedim ben bugune kadar hergun birkac saat trafikte olmama ragmen...Toolunda dedigi gibi istersen yap ama yakalanma![]()
Gerci hiz ile alakali degil ama yasalarin ne kadar agir oldugu ile ilgili bir ornek.
Calistigim yerde biri alkollu arckullanirken yakalandi...Bir gece icerde kaldi daha sonra cikti..Avukat ws...masraflari olarak yaklasik 5bin dolar harcadi..
Ceza olarak aracina bir aparat takildi.Uflemeden calismiyor.Kaninda ufacik alkol olsa dahi calismiyor...Hatta arabayi calistirinca yaklasik 5dk gittikten sonra yine uflemek gerekiyor yoksa stop ediyor araba..Amaci ise ilk arabaya binerken baskasinin uflemesini onlemek...Tam 1 sene onu kullanacak.Yeni aldigi arabaya devir yapacak bir daha alkollu yakalanirsa bilmemkac sene hapis yatacak...
1700$ avukat faturasi odedim ben , yaninda da 72 saat community service ( devletin gosterdigi bir iste parasiz calisma ) cezasi aldim . orda biraz kafam calisti calismadan halletiim ama zor burda gazlama isleri ama imkansiz da degil , tenha yerlerde bir cok kez 40 50 araba yaristigimiz oldu , rolla gelince cuma cumartesi geceleri belirli yerlerde toplanip turlarken yapmak mumkun .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
güle güle kullanın.. güzel tercih bence. iç mekan oturuş ve yol tutuş yorumu alalım birde sizden. hangisini almalıyım konusunda doğru şeyler yazmışmıyız?
Sakin güç...
Ic mekan bekledigimden daha genis ama surekli genis arabalar kullanan ben icin galiba yeterli degil...Yol tutus,hizlanis egzost sesi ile birlikte inanilmaz keyifli.Yakit umrumda degil ama su an kullandigim 2.2cc toyota camry ile ayni belkide daha az yakacak...Ustu acikken cok keyifli kapaliyken cok bogucu.Iceri cok fazla ruzgar sesi ve gurultu aliyor ama soft top cabriolarin ztn olmazsa olmazi o sesler...Gecen hafta aldim ama ilk defa dun gece ve bugun kullanabildim.Galiba cabuk SIKILACAGIM ve satacagim.
Masallah cok guzel arac.. Gule gule kullanin![]()
Tesekkurler arkadaslar.
Iki gunde yapilan yaklasik 400km den sonra goruslerim.
Artilari
Otoparklarda donmek cok zevkli
Yol tutus,hizlanma ve frenler super.
Egzost sesi zaten tek sorun.Asiri derecede tahrik ediyor
Yakiti hala kullanmakta oldugum 2.2 toyota camry den daha iyi.
Roadster olmasina ragmen yeterli diz mesafesi.
Bose muzik sistemi tatminkar.
Eksileri
Minicik bagaj.
Torpido yok...Sadece yolcu koltugu arkasinda ufak bir bolum var.Oraya ulasmak oldukca zor.
Kokpitte incik boncuk seyler saklayacak yeterli bosluk yok.
Navigasyon dokunmatik degil.Ufak joystick ile menulere ulasmak oldukca guc.
Ustu acikken cok keyif;i ama kapaliyken kabus gibi...Cok karanlik ve asiri ruzgar sesi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)