Konu çok eski ama geç de olsa 2. A4 ümü de 3. sayfaya koyayım dedim. Ne yazıkki V6 yı da satmam gerekiyor..
3.sayfa linki: http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6855549
Birde 1.8T Quattro m ankaraya gitti en son ama şuanda ne durumda bilen duyan var mı ??
GÜNCEL:
aylardır aradığım arabamı buldum sonundaistanbuldaki neredeyse bütün A4 lere baktık, artık Kars ta bi tane vardı, ona bakmaya gitmeyi bile düşünüyorduk (bildiğim kadarı ile 16 saat yolculuk sürüyor) kara kara düşündüğüm o günlerden birinde yeni bir ilan geldi tekirdağdan sahibinden.com a , hemen aradım, 2 gün sonra arabayı gördük, beğendik ve sonunda aldık
98 model 195.000 km de, deri döşeme, sunroof var, içi çok temiz, zaten eski sahibi çok iyi bakmış (2 önceki sahibi) önceki plakayı da bilenler vardır zaten, (34 bar) superchips var 193 beygir, ancak şuanda basınç ayarı biraz bozuk o yüzden 160 tahmin ediyoruz, lastikler çok kötü durumda olmasına rağmen beklediğimden çok daha iyi tutuyor.. birde blow-off var ama dump valve ile takas yapmak istiyorm.. yada satıp alıcam..
ön ızgara komple kötü , inşallah borçlarım bittikten sonra, öne ve arkaya amblemleri tamamlicam
![]()