Body kit'e karşı biri olarak gayet güzel olmuş araç.Maaşallah.
Ofsetli bir jant olabilirmiş diyorum.
Kazasız belasız kullanın.
Maşallah başarılı olmuş tam bir proje gibi her zaman imrenmişimdir ilk hali ve son halinin fotoğraflarını çekmeye ama hep erinirim.Kazasız belasız.
masallah cok guzel olmus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben olsam ne stop a ne kapı koluna nede tamponlara dokunurdum 18 lik cok kollu audı jantı 5 cm lık kapı kolları ve cıtalar arac rengı flimli cam cok daha ıı olabilirdı
Öncelikle aracınız güzel olmuş, Allah kaza bela vermesin.
Ancak ben golf yapıyor olsam muhtemelen şöyle bişey olurdu;
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
şu amerikan park da bazı arabalara amma yakışıyor..![]()
maşallah ön tampon çok yakışmış bu arada hayırlı olsun![]()
tüm yorumlarınız için sonsuz teşekkürler hepinizim yorumlarını ayrı ayrı değerlendirdiğimi bilmenizi isterim...
maşallah ne güzel olmuş ön tampon öyle , cok begendim. kazasız belasız sürüşler olsun.
ön logo iptalini yapmasaydınız keske, birde bilmiyorum arkadaslar ne düsünüyor ama eksoz ucu kötü olmus gibi geldi bana oradaki ızgarayada yazık etmişsiniz.. daha bagırmayan cift kafalı bi eksoz ucunu tampon altından gösterseymişsin keske
Bence hoş olmuş
Adım adım fotoğraflarda güzel göz dolduruyor...
Krom kapı kolları için bende çoğunluğun dediğini derim ama çokta kötü durmuyor... Bi 40mm düşürsende başarılı olur, geri kalan işlemler uygun
Kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim
amatör bir çalışma yaptım umarım beğenirsiniz...?
http://www.izlesene.com/video/arabal...ag-544/1469391
kazasız belasız kullanırsınız inşallah, ancak söylemek istediğim bir kaç şey var. Yeni tamponunuzu sis farsız deneseydiniz çok daha güzel olduğunu görürdünüz ki bence daha cok yakisacaktir. Stoplari 1.8 GTi stoplari ile değiştirirseniz beyaz ile daha kombinasyon yaratabilir. Jant olarak hiç beğenmedim, belli ki siz de beğenmemişsiniz jant aradığınıza göre. İmkan varsa BBS CH, BBS LM falan çok ama çok yakışabilir. Bir de son olarak ön logoyu karbon kaplatıp takarsanız güzel olur düşüncesindeyim. Yanlış anlamayın sadece fikrimi sunuroyurm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)