masallah allah kaza bela vermesın
masallah allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
öncelikle herkese teşekkür ederim güzel yorumları için..Allah hiç birimize kaza bela vermesin..
Benim 2 tane sorum olucak size
1. Plakayı serviste silikon ve çift taraflı bant dışında yapıştırıcı kullanmış bunu nasıl sökebilirim?
2. Egzos konusunda nerde yaptırabileceğim konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
Yay konusunada gelince bahçeşehirde oturuyorum her yer kasis değil küçük tepelerle dolu bilen arkadaşlar illa ki vardır dur kalk dur kalk süründürür diye düşünüyorum ...)
Cok güzel arac gercekten maş kazasız belasız
plakayı misina ile sökebilirsin
egsoz içinde iskender usta derim
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bende kullaniyorum olm bahceshirdezaten yere bas demiyoruz biraz alcalt yeter
biraz daha dikkatli olucaksin o kadar
egsozu da maslakta emil var o halledebilir bi ara gideriz istersen beraber..
YouTubeDR.ECU
offfffffffff ahh ahh
maşşallahh.kadran ışıkları süper.herkes demiş birde ben diyeyim...YAAAY...![]()
cok hos masallah kazasız belasız
İlk çıktığından beri nerede görsem dönüp inceliyorum bütün C30'ları.Fakat hepsi birbirinden farklı duruyor.Bir organizasyonda görüp incelemiştim aracını,gerçekten orjinal ve sade.En yakın zamanda jantlarını değiştirmeni tavsiye ederim.Daha başka modellere bakabilirsin.Ayrıca herkesin dediği gibi,yere yaklaştırmak şart
Maşallah.
öncelikle maşallah çok güzel bir araç,
sanırım bu araçta da PSA grubunun 110hplik dizel motoru var, peki şanzıman? 260ibre koymuşlarda top speed ile aranız nasıl![]()
teşekür ederim Faberge
Focustaki 109luk dizel mevcut üstünde.aynı aractan kuzenimde var 17 jantlı o 200-220 cıvari görmüştü denemedim ben daha
Biraz yenileme
sonunda sağdan ikinci egzozu çıkardık
![]()
Çok güzel araç nazar değmesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)