mahş kazasız belasız çok temiz çok :)
Printable View
mahş kazasız belasız çok temiz çok :)
maşallah Özdin abi boncuk gibi bir vtec :) allah kaza bela göstermesin
yeni CAR ın hayırlı olsun,masallah cok orj bır vtı resımlerden bıle anlasılabılıyor.
kazasız belasız uzun sure kullanman ve azman dılegıyle;)
Özdin ağabey iyi günlerde kulanırsın İnşAllah Allah kaza bela vermesin
maaşallah herşey biter vtec bitmez :)
Vay vay vay, benim CARdaş vitrine çıkmış sonunda... nereden nereye, lsvtec di, turboydu derken Allah yardımcı odu da nasip etti ikinci vteğimizi. bir cuma gunu iki hondayı satıp pazartesi bunu almış olmak başka türlü açıklanamaz. içi, dışı, motoru herşeyiyle mükemmel bir vtec, öyle olmasaydı almazı zaten özdin. laci olması da cabası. renginden plakasına tam ikiz kardeş oldular. beraber sokaklarda gazlamamız da ayrı bir zevk, iki laci vtec, biri car12 biri car21, gözleri görmelisiniz. Allah nasip ederde kazasız belasız yıllarca bineriz inşallah...
Masallah cok güzel ;)
çok beğendiğim bi arabaydı, özdin abime kısmet oldu maşalah abi kazasız belasız
maşallah boncuk gibi degernini bilen birine gittigini görmekde sevindirici..
araç daha önce hangi ildeydi acaba ??
İyi güzelde bu araba gitmiyor be abi bak bendeki kiti sana takalım örtmene saplayalım o daha bir sene basınç acamaz :D:D
maşallah özdin abicim kazasız belasız ....
maşallah özdin abi kazasız belasız CAR daşlar güzel :)
sağolasın alican...hepbirlikte inşallah...
10 yıl sahibi subay olunca bir çok yeri gezmiş.....en son bergamadan aldım ben.....sağolasın varolasın....
alicim sağolasın varolasın....inşallah hepimiz kazasız belasız kullanırız....
teşekkürler.....
dimi ama :)))))) ...sağolasın....
amiiinnnnn cümlemize inşallah....sağolasın varolasın :)
sağolasın halilcim.....hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.....
sağolasın canım kardeşim.....amin hepimize......
eheheheeee...sağolasın eküri....kaç sene önce sen laciyi aldığında yaptığımız ikiz fantazisi yıllar sonra nasipmiş oldu.....iki car dolaşmak acayip keyifli oluyor.....şehir içi trafiğinden çıkmadığımız sürece sorun yok :))))))))))))) ......nice yıllarda birlikte gazlamak nasip olsun inşallah.....
Yüzyüze de söylemiştim, gene tekrardan 41 kere maşallah hem temizliğine, hem duruşuna hem de gidişine... Allah kazasız,belasız,cezasız, keyifle ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin Özdin Abicim... :)
Masallah cok temiz duruyor.. Allah kaza bela vermesin..