Allah kaza bela vermesin, sagsalim guzelce binmen dilegimle, bi kaç yil sonra mk4 umu satip type-r ep3 istiyorum :) zetec den vtec e geçis hehe
Printable View
Allah kaza bela vermesin, sagsalim guzelce binmen dilegimle, bi kaç yil sonra mk4 umu satip type-r ep3 istiyorum :) zetec den vtec e geçis hehe
Özdin abim kazasız belasız müzelik bi arabaya sahipsin ....
Masallah , fotograflardan bile cok güzel görünüyor.
Kazasız belasız.
Maşallah.Kazasız, belasız. Cok diri duruyor aracın
yalnız sisler bana hiç sıcak gelmiyor :(
Hayırlı olsun ;)
maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın CAR 12 kadar güzel olacaktır ilerleyen zamanlarda.
teşekkür ederim sağolun....orjinal halini çok beğendiğim bir araba vti....bu yüzden estetik açıdan büyük değişiklikler istemiyorum.....belki biraz daha güçlenebilir....ama orjinallik konusunda biraz hassasım :)))))) ... car12 efsane oldu...olmayada devam edecek :)
teşekkür ederim....sisler konusunda tamamen seninle aynı fikirdeyim....hondanın orjinal oem ekipmanı ''stanley'' olmasa hayatta takmazdım....ama orjinal stanley sisleri türkiyede bulmuşken takmamak biraz ayıp olurdu dedik :))))))) ... şimdilik hoşuma gidiyor....ama ilerde sıkılırsam söker satarım......
sağolasın teşekkür ederim.....
ulen öldürürsünüz siz adAMI....ikilerdeydim bu hafta gene...bol bol kulaklarınızı çıklattık :)))))))) teşekkür ederim :)
iyi dileklerin için teşekkür ederim...sağolasın varolasın...iyi bir geçiş olur kanısındayım :)))
sağolasın...teşekkür ederim....
sağolasın bi denem....seninkininde kalır yanı yok bizimkilerden...çok güzel bir arabaya sahipsin...allah hepimize iyi günlerde kullanmak nasip etsin....