Allah kaza bela vermesin.120 hp olayını herkes tr için düşünüyor ama yurt dışında araçlar bizdeki gibi hacimden değil beygir gücüne ve karbondioksit salınımına göre vergilendiriyorlar...
Allah kaza bela vermesin.120 hp olayını herkes tr için düşünüyor ama yurt dışında araçlar bizdeki gibi hacimden değil beygir gücüne ve karbondioksit salınımına göre vergilendiriyorlar...
Evet,Batı Ataşehir'deyim.H&R var şu an 3'lük.Bana yetiyorTeşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım benim.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun.Cümlemize inşallah.
Teşekkür ederim.Zaten ufak bir chiple çok güzel güçler alabiliyorsunuz.TFSI motor.
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın aracınızı.Audi yeni çizgileriyle yolda görüldümü kendine iki kere baktırıyor.Maşallah diyelim![]()
VectraGT 16v
kardesim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ii gunlerde kullan... bi arkadasımda senin gibi aldı 125lik abt chip fln yaptı gayet memnun jant olayı da guzel olmus da s5 jantı cok yakısıo bunlara![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Kalite kokan bir araç renk beyaz olsa daha iyi bir seçim olurdu böylede güzel amayere basılması ve ilerleyen zamanlarda german style olması dileklerimizle
Maşallah..
maşallah. hayırlı olsun, güle güle kullan. güzel bir seçim yapmışsın bence.
maşallah hayırlı olsun da sormadan edemicem ilk çıktığı günden beri anlam veremedim 1.8 T araç nasıl 120 hp yaparlar şu zamanda ? acaba yazılımla önü baya açıkmı ? 160lıkla aynımı motor birebir acaba ?
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
O ışık altında çok güzel duruyor hakikaten.Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.Jant işini şimdilik düşünmüyorum.Eğer aracı değiştirmezsem 6-7 ay içerisinde,19" güzel bir jant bakınıcam.
Teşekkür ederim.Beyaz,herkeste var hemen hemen.Artık kusma modunda oldukBen kırmızı istiyordum fakat beklemek istemediğim için siyah aldım.İnşallah.
Öncelikle teşekkür ederim.Benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla,1.8T'de ki tek fark yazılım değil.120hp'lerde kullanılan turbo;K03.160hp'lerde kullanılan turbo ise;K03s.Ayrıca 160hp'lerde ek olarak;benzin pompası değişik.Yanlış biliyorda olabilirim.
Fakat TFSI motor olduğu için önü bir hayli açık.Yazılım ile güzel sonuçlar elde edilebiliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)