eywalla dostum saollasın
eywalla dostum saollasın
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
walla kendimizi asıp otohaber-colinmcrea rally den sora araba aldıgımız günleride gördk ya buda ytr olsem de gam yemem :P kazasız belasız akıllı uslu kullan.(gerci sen ve akıllı uslu kullanma nası olcak bilmiorm)
1881 - 193∞
he be berkan doru diosun galba büyüdüksaollasn kardeşim
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
berkancım senimi kırcam![]()
Tekne 220 Kilo motor 95 kilo ... 50 Hp gücünde Evinrude E-Tech ( enjektörlü, pistonlar seramik ) max hız : 45 MPH (75 KM ye filan denk geliyor ) 50 Hp ye göre çok çok iyi bi sürattir. 8)
eh işde daa geçen geçeni bırak yaklaşan 50 hp olmadı![]()
kazasız belasız
saollasın![]()
Kazasız belasız kardeşimbi ara gelde beraber turluyak bea
![]()
YGE'yi alamadık yanındakini aldıkeuehue..kısmet
Masallah ben bizzat,kendim,sahsım olarak![]()
![]()
biliyorum nekdr guzel oldugunuu..
+500..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Saoln arkadaşlar![]()
güzelkanka ama pederden izin alda biraz modifiye et ama![]()
eahuaeuhae başka bi projelerimiz war bakalım![]()
aslında caktırmadan yapabilirsin..farlar,stoplar,yay,film derken bi bakmıssın bitmis![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
4 kapılı GSi oluyo muydu yav bilmiyodumharbiden slipır mış o zaman
maşallah
walla kusuruma bakma ama ben 94 ten sonra çıkan lıght GSi ları sewmiyorum.. araba bu kadarmı iddasızlaştırılır ya, opeli tebrik etmek lazım..
ben senin yerinde olsam 94 GSi a çewirirdim arabayı jantlarına kadar.. yoksa araban güzel maşallah ama NE 500 ün yanında sönük kalmış mesela..
kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)