PS Chiptuning'in çarpanı da aynı şekilde 1.36..Benim daha yüksek dynolarım da var ama en verimli gördüğüm bu olduğundan onları scan etmedim bile..Ben izmirde aracımı evc açmamış hali yani ilk mesajımda yayınladığım hali ile dynoya soktum..Proservice'te ölçüldü ve 173Hp çıktı:D Bana komik geldi ama dynonun doğru olduğunu iddia ettiler.. Bu arada aracımı ilk aldığımda yalnızca fasa fiso bir son susturucu varken katalizatörler üzerinde şekilde 165,4Hp almıştım..Yalnız şöyle bir durum var..Dynolar bazı araçları gerçekten doğru ölçerken,aynı dyno bazılarını da yanlış ölçüyor..Beni İzmir'de EVC açmamış şu halimi 173Hp çıkaran dyno, orjinal vti'ı da gerçekten doğru denecek rakamlarda gösteriyor..Ama benim aracımını 173Hp olması imkansızın önünde gidenin de önünde gideni..Dynolara aslında meraktan bakıyoruz..Önemli olan yolda nasıl gittiği bence..O açıdan ben kafamı kurcalamıyorum..
Yük dynosu olmadığı sürece arabam yüke binmeyecek ve aslında yolda yaptığı peak ve cont değerlerini sağlıklı yapamayacak..Ee o zaman ben nasıl bileceğim tam ne verdiğini,ne yaptığını,ne ettiğini...Hiçkimsenin dynosunu kötülememek lazım..Sadece öncesi ve sonrasındaki %değere bakmak en iyisi...
Aracıma yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim...