User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: Colt CZT - Dyno Verisi

KVC S3
    Misafir
    Alıntı udqhu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksik değil yanlış diyorum..
    ps chiptuningde 204 hp çıkan aracım paşaoğlunda 1.36 çarpan (doğru çarpan ile) 173 hp çıkmış aracımdan daha yavaştı..
    PS Chiptuning'in çarpanı da aynı şekilde 1.36..Benim daha yüksek dynolarım da var ama en verimli gördüğüm bu olduğundan onları scan etmedim bile..Ben izmirde aracımı evc açmamış hali yani ilk mesajımda yayınladığım hali ile dynoya soktum..Proservice'te ölçüldü ve 173Hp çıktı Bana komik geldi ama dynonun doğru olduğunu iddia ettiler.. Bu arada aracımı ilk aldığımda yalnızca fasa fiso bir son susturucu varken katalizatörler üzerinde şekilde 165,4Hp almıştım..Yalnız şöyle bir durum var..Dynolar bazı araçları gerçekten doğru ölçerken,aynı dyno bazılarını da yanlış ölçüyor..Beni İzmir'de EVC açmamış şu halimi 173Hp çıkaran dyno, orjinal vti'ı da gerçekten doğru denecek rakamlarda gösteriyor..Ama benim aracımını 173Hp olması imkansızın önünde gidenin de önünde gideni..Dynolara aslında meraktan bakıyoruz..Önemli olan yolda nasıl gittiği bence..O açıdan ben kafamı kurcalamıyorum..

Yük dynosu olmadığı sürece arabam yüke binmeyecek ve aslında yolda yaptığı peak ve cont değerlerini sağlıklı yapamayacak..Ee o zaman ben nasıl bileceğim tam ne verdiğini,ne yaptığını,ne ettiğini...Hiçkimsenin dynosunu kötülememek lazım..Sadece öncesi ve sonrasındaki %değere bakmak en iyisi...

Aracıma yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim...

KVC S3
    Misafir
    Alıntı Muti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah serkan araban cok guzel gidiyor.
    ayrıca bu cuma gecesi benimle denedigin için sagolasın.ayagına saglık.
    Kardeşim gerçekten adam gibi adammışsın..Bundan sonra da inşallah bol bol görüşürüz..Bu arada gördüğüm en güzel 206RC'ydi..Allahım nazarlardan saklasın,kem gözlerden korusun..Böyle denk yarışlara bayılıyorum...

Muti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim gerçekten adam gibi adammışsın..Bundan sonra da inşallah bol bol görüşürüz..Bu arada gördüğüm en güzel 206RC'ydi..Allahım nazarlardan saklasın,kem gözlerden korusun..Böyle denk yarışlara bayılıyorum...
    ins. serkan.bundan sonra yerimiz belli cuma aksamları guzel denk denemelerle arabalarımızın durumuna bakarız.aracın her konuda kaliteli.masallah.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yük dynosu olmadığı sürece arabam yüke binmeyecek ve aslında yolda yaptığı peak ve cont değerlerini sağlıklı yapamayacak..Ee o zaman ben nasıl bileceğim tam ne verdiğini,ne yaptığını,ne ettiğini...Hiçkimsenin dynosunu kötülememek lazım..Sadece öncesi ve sonrasındaki %değere bakmak en iyisi...
    Başından beri söylemek istediğim buydu. bravo
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

KVC S3
    Misafir
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oradaki dyno da 204 verdi, Ama 204 verdiği zaman paşaoğlunda chipsiz 1.36 çarpan ile 173hp verdiği halinden daha yavaştı...

Onu demek istiyor Utku...

Anlatabildim umarım?
    Bu arada PS Chiptuning'te 4Çeker dyno yaklaşık 1-1,5aydır var..Sizin ölçüm Bayrampaşa'daki Performance Shop'ta daha önceki 2Çeker dyno üzerinde yapılmış olabilir mi?Yani o dyno bu dyno olmayabilir...

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşallah çok güzel değerler.Kazasız belasız gazlamalar.
    Cont 0.75 mi.şu anki max hp nedir

KVC S3
    Misafir
    Alıntı mitsubishi_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maaşallah çok güzel değerler.Kazasız belasız gazlamalar.
    Cont 0.75 mi.şu anki max hp nedir
    EVC.siz en son 219Hp gördük,öylece bıraktık..13,5PSI peak atıyor,kesiye doğru 8psi.a kadar düşüyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)