bariscim ostimdeki yuk tipi dyno noldu, denedin mi hic orda??
Printable View
Onurcugum kirmayalim simdi adamlarin dynosunu, ne zaman gitsem onarimda dediler zaten...
Daha once Justy turbo'm eski sanayindeki dyno'da rollerlarda patinaj yapmisti, saga sola gitmesin diye tutmak zorunda kaldik. :p
Bir ara Istanbul'da Pasaogluna ugrariz artik...
güzel çalışmalar ALLAH NAZARDAN KORUSUN bende bir ölçüm yaptıracam inşlllah ALLAH KAZA BELA VERMESİN
ben megane rs e vuruldum.
yapılan uygulamanın maliyeti ne kadar oldu?
bir de... daha ilersi yk demişsiniz de... remap uygulaması özellikle ingilterede güzel güzel uygulanıyor... 40 45 hp ve 60 nm tork getirisi ile... esasında bu 2 işlem birleşti mi o zaman demekki çok sağlam güç elde ediliyor?
PAYLAŞİM İÇİN TEŞŞEKÜRLER:heyoo:
Yok reflash ettikten sonra ecu geri eski haritayı yukluyomus kntağı kapadıktan sonra.
Sanırım refalsh değilde epromu değiştiriyolar ingilterede yada piggyback bir ünitede takılabilir.Yapılamaz diye bişi yak tabikide, araç sahibi gücünden gidişinden gayet memnun o yuzden bizde daha bişey yapmayı düşünmüyoruz.
Saygılar
fotolar cıkmadı yaa:( bizim yaptıımız ölçumlerde bestte 3 4 hp ortalama olarak eksik çıkmıştı torklar ise baya bi dusuk cıktı genel olarak.. 206da baya guc verdı sanırsam...
maasallah maasallah:icon_tup:
Maşallah gerçekden de,ölçümler yapılmadan tahminlerde bulunuyoduk bu kadar çıkar şu kadar çıkar die,Megan bizi biraz şaşırttı o da gayet memnun etti bizi,Allah esirgesinnn,sihirli eller değince yürüyo arabalar,Hayabusalar,Traktörler:)Yeter ki motoru olsun :) SR Çok sağlamm Çok sağlamm :) SR,Allah herkese güle güle araba kullanmak nasib etsin.
benim bildigim kadariyla dynolarda oyna ma yapma imkani cok mesela silindir bosa dönyorsa yüksek hpler cikabilyor cikartanlarda var mis bu bir duyum sadece ama aracini ölctürmek iyi bisey olsa gerek enazindan bir islem yapildimi artisi varmi yok mudiyee en net sekilde anlaya bilyon bu arada resimler ve veriler yok görünmüyorr
Siteden inceleyebilirsiniz,eğrilerden ve diğer bilgilerden hile varmı yokmu belli olur.www.project01.net
sinirlenme çakır yanımızda polat var.:)
masallah walla guzel bir gun olmus belli...
ayrica eklemek istedigim birsek...arac ile dyno arasinda devir kalibrasyonu yapildiiginda herzaman sonuc dogru cikmayabilir.sebebi ise aracin devrinin dogru olmamayisi olabilir..
kendi aracimdan biliyorum.aracim gercek olandan yaklasik 70rpm daha fazla gosterior gostergede.serviste sonradan takilarn gosterge yuzunden.
boyle olan ilk olcumde arac 118 hp cikarken daha snra bilgisayarla yapilan gercek devir ayarlamasindan snra 113.5 hp cikti.
o da bir etken olabilir demek istedigim...
tesekkurler...
ayrica bosch dinanometrelerde bildigim kadarıyla bircok veriyi cihaz kendi yapıyo, vamag larda ise bircok veriyi manuel girmek gerekiyo diye biliyorum , en ufak bi hatada beygirlerde sapmalar olabilir..
göktuğ borlanın kendi sitesinde şöyle bişey var..
AKAYLAR GROUP
Pamosa International Trade Inc.
Tekstilkent A 21 Blok No:19 Esenler/Istanbul
TURKEY
Phone: +90 212.438.0727
Fax: +90 212.438.0729
E-mail: atahan@akaylar.com.tr
sağol gökhan... 70 lik boru çektirdik de son susturucu sorunsalı var... ben bi iletişime geçiym en iyisi...
abi allahaşkına şu megane rs e dair dyno verisi var mı resmi?
bir de tam olarak nasıl bir uygulama yapıldı resım var mı hiç?
aklım ermiyo bi türlü:)