s2k Nickli Üyeden Alıntı
sıze dynodakı hıleyı hemen soylıyım ısmı lazım degıl 2-3 yer daha bunu yapıyor :Deli: bu dynolar whp vermedıgı ıcın aktarma organlarındakı guc kayıplarını arac devır kesıcıye gırdıkten sonra yavaslayana kadar hesaplıyor ve bu kayıplar dahılınde bellı parametrelerle hesaplayıp cıkan whp gucun uzerıne ekleyerek sıze motor gucunu verıyor yanı decelerasyon sırasında arac ne kadar cabuk yavaslarsa , dıger bır anlamda aracta ne kadar aktarma kaybı olculurse o kadar fazla guc sonuca eklenıp verılıyor burda yapılabılecek en basıt hıle su ; dynoyu aracta cok fazla aktarma kaybı olduguna ınandırmak boylece ekstra hpyı sonuca eklemesını saglamak! Ok parametrelere dokunulamıyor ama ıste yapılan bu :Deli: Bunu denemek cok basıt dynoya cıkın bır run yapın ve kesıcıde arabayı bedrıyaja bastıktan sonra frenle yavaslatın :heyoo: ne ılgınıc dımı araba bırden 50 hp aldı yanı bosuna para verıyorsunuz o kadar parcaya :beuj: burası Turkıye arkadaslar hepınıze basarılar :icon_tup:
Ps: Ha ıcınızden adam frene basmadı gordum dıyenler olacaktır arkadan ıtıs ıcın cok basıt bı hıle el frenı kullanmaktır onden cekıs ıcın ıse onlarca hıle bulmak mumkun arkadaslar lutfen bunları acıkladım dıye bana bı ton soru sormayın ısteyen ınanır ısteyen ınanmaz ama aynı gun ıcın de adı lazım degıl 2 dyno arasında stock 106 gti 11 hp fark edıyorsa kı bız bunu sadece gercekten hıle varmı dıye yaptıysak ve sonuc tahmın ettıgımız gıbıyse soyledıklerıme saygı gostermenız yeterlı ınanıp ınanmamak sıze kalmıs :cool: