Allah kaza bela vermesin maşallahı var
teşekkrler herkese yormları için jantları suanda deiştrme işi gerçekten zor hem bu basıklıkla jant seçimi çok zor oluyor hmde fazla para gidiyo daha fazla harcamak istemiorm bu aralar arabaya
takılsn o kendi çapnda bn ddm ztn daha yazpta forumu kirletmeye gerek yok o konuda=)
htrladm hocam karteri delmstnz uzuldm walla ogn oralarda usta flnda yok arabaı gotureblck en yakını kesan tarafndaydı sanırım..yaylada arabaı yıkamaktan bıkmıstık ya yıkıyorm plaja inene kadar her tarafı pislik oluodu=)
Sorma ya asfalt yapıcaz bu sene dediler mıcır döktüler sadece yine aynı pislik.
ugur kırıcam kafanı gozunu şu dediklerimi artık hayata geçir!
UGUR ve MELİH_Ö
uzatmayın,millet ne konuşursa konuşsun unutmayın meyve veren ağaçdemekki bi kuyruk acısı var bırakın kalsın bir daha ikinizinde böle forumda falan tartıştığınızı görmiycem yazın imzalarınıza numaralarınızı derdi olan arasın
![]()
yknda abi =)) bu ara biras sıfıra indm =) en kısa zmnda snn dedklern ve aklmdaki 1-2 şeyle çıkartıcm arabaı=)
bnde asfalt sanıyordm yolları önlere 13' takıp geldim bide =)) bazen sıkılıyordm arabayla gezmektn yaylada ama çok gzl bir yer seneyede ordaım inş=)
aynn öle dostum bizimde burda olma amacımız burdaki diger insnlar gbi arabalara ilgi duymamız..
maşallah kazasız belasız güzel araç.jantlar megane jantları değil mi
sndemi knka![]()
teşkkrlr..
Yine Yeni Yeniden SefaköyUğur`cum Sürünüyosun Gene, Kazasız Belasız Maşallah..
dostun bişi soracan jantkaru dışarı cıkarmak için flanş taktınmı
şu an içerde duruyor jant
http://img17.imageshack.us/img17/4525/12560.jpg
üsteki direk resim link
benim bildiğim flanş falan takılmadı orjinal bir şekilde üstüne basıldı dahada basmayı düşünyo rahatsız arkdaşım benim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)