Opel gibi şanzıman seçeneği bol olan bir markada 6 ileri yapmadan bu araba bitirilir mi? AAaaaa olmadı seko.![]()
Opel gibi şanzıman seçeneği bol olan bir markada 6 ileri yapmadan bu araba bitirilir mi? AAaaaa olmadı seko.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
abi patinaj çekiyor mu bu araba5.vitesinden çok korkuyorum artık moruk itiraf ediyorum
![]()
..::PASSATURBO1::..
Serkan maşallah dediklerini sırasıyla yapıyosun, ben daha bi ugraş gösteremedim aklımdakilere...
Bu header resmi sargısız olarak varmı?? 6 silindirin ateşlemesi farklı oldugu için ben çok çekiniyorum el yapımına..
maşallah gerçekten,zor ve kayda değer bir artış + bunun üzerinde bayağı bir uğraşın,emeğin var...kazasız belasız keyifle binmek nasip olsun inş serkanım...![]()
dyno sonucu var tabiki ama yazılımla ılgılı bıkac problem oldugu ıcın en son cıkmayı dusunuyorum tekrardan..
turbo ıçın uygulanmıs su ana kdr ornek pek yok, artı ben atmosferık sevıyorum ve turbo olsa araba aylarca yatar, ben 1 gunden fazla arabayı yatırmadım hiç.. 7 /24 gazladım problem yok
evt o saçmalık oldu ama şundan, aklımızdaydı ama ızmır gıbı yerde yemedi açıkçası..ankarada olsa 10 defa yapardm, konustum ızmırde ugrasamayız dedıler.. sağlık olsun
tesekkur ederım..
eyw brocan aile spec
ahşap kaplama rules
tesekkur ederım..
eyw abi saolasın.. senın makınede fena oldu, fotolarını beklıyoruz en kısa zamanda.. konu açmanıda beklıyoruz ayrıca
saol Kayhancm, uğraştık bılıosun ama bıtırdık sonunda yavas yavasta olsa.. valla sargısız yok sanırsam, ama çok benzerı var pcde onu atarım sana .. artı ses ust devırde fena oluyor
Müdürum eyw.. emeklerımızın karsılıgını almak güzel.. bazı anlar oldu bu araba yurumıcek dedım ama Allah bu gunlerıde nasıp etti bize..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
serkanım maşallah proje son aşamasına gelmişdarısı başımıza
![]()
hadi bakalım senınkide canavar olucak inş.. hacim rulez![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Maşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)