maşallah![]()
maşallah arabanın yeni sahibimisin bilmiyormda niyetlenmiştik bunu almaya o zaman satılık ilanında yazanlar çok aşırı agresif oldugundan aramaya bile tenezzül etmemiştik aracın çok güzel allah kaza bela vermesin...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah emeğine sağlık.
jant konusunu ben de dile getirmek istedim. daha amerikan tarzı bi jant güzel durur. ince yanak lastik yerine kalın yanaklı 15" offsetli bi jant daha sportif durdurur aracı. bu bnim fikrim. sen böyle seviyorsan mesele yok tabii. can sağlığıyla binmen dileğiyle![]()
Aracın dış çalışması oldukça güzel ve sade.
Bu model arabaları restore edlip birde modlanmış görmek daha keyifli.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Maşallah güzel toplanmış çok da güzel duruyor, iyi günlerde binersin inş..Sana tavsiye paspaslardan acilen kurtul tek göze batan tarafı o![]()
Maşallah![]()
çok çok güzel olmuş,yakındanda görme şansım olmustu,büyük emekler harcanmış,elinize sağlık.kazasız belasız kardeş.
çok güzel olmuş. maşallah.ama bu beyaz cantlar yerine offsetli güzel olds. modellerden bulursan takabilirsin .. emeğine sağlık. Bu arada Orhan ile Kamil'in slmı war dersin Evren abi'ye ( Aselsan'dan de )
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Maşallah kazasız belasız izmirde w8 granada vardı çok hoşuma giderdi ikincisi seninki oldu.Eski toprakların ayağa kalkması çok sevindirici.
Maşallah
Motor içi resimleri + video bekliyoruz![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)