Fotolar Icın Cok Tesekkur Ederım YAvrum Gecenın Bı Yarısı O SOgukta Usenmeden Cektıgın Icın Ellerıne Saglık ;)
Taskın Boyuyor Kanka Cok Gusel Oldu On Tamponlar Bekledıgımde COk Iyı :)
Senıde Boyar IStersen :D
Printable View
Fotolar Icın Cok Tesekkur Ederım YAvrum Gecenın Bı Yarısı O SOgukta Usenmeden Cektıgın Icın Ellerıne Saglık ;)
Taskın Boyuyor Kanka Cok Gusel Oldu On Tamponlar Bekledıgımde COk Iyı :)
Senıde Boyar IStersen :D
Benide boyasın.Müco rengine boyasın :D 72 amper:D
HAhaahhaahah :)
Cok Iyı Yhaa Pazar Gelıcem O Taraflara KAnka Musaıt Olursam Arıcam Senı ;)
Gel kankaların Lord'u;) Gelde sürünek biraz:D Yaza az kaldı koşturmalı artık
maşallah mustafa düğmeye basmışın:D
kocaman bi maşallah kardeşim FC ye..
Maşallah çok güzel olucak.
Eyw Saolasın Bugun Yarın Derken COk Daha GUzel Olucak ;)
Ben göreceğim sanırım yakın zamanda:) Bi nazar boncuğu takıveririz:D
heyyyttt beee mustafa abime bakkk başlamış :) bu arada orjinal halinde benim araba daha basık mustafa abi haberin olsun allah kaza bela vermesin bu izmittede hep project hep project bizim istanbuldakiler yaptı tabi herşeyi bişi kalmadı :D
toprağım araba iyi bir kango olmuş
evt vakfıkebir ama ist. yaşıyoz
ben en basık kangoo'yu kanguru diye biLiyordum. 34 AY 9457. ama buda çok güzeL. kazasız beLasız.
hemserıtmısız 61 guzel kangoo massallah
Maşallah yavrum spoonlar çıkmış sonunda sehpa altından :D Yalnız boyatıcan dimi böyle çk sırıtmış :) Allah kaza bela vermesin :)
Neeeeyyy spoon mu :D
yalnız bi ara aklımdan geçmedide değildi :) e hadi hayırlı olsun.. :icon_tup:
Aynen Bende Trabzonluyum Ama Izmıtte Yasıyorum :D
Onurla Benım Arabamın Kasaları Farklı Bu Kasada Benden Basıgı Yok..
Artık Onurla Benı Kıyaslamayın Sınır Olmaya Basladım Basmak Cok Kolay 5 Dakkada Arabayı Yurumez Konuma Getırırm Hıc Sorun Deıl Neyın Pesındesınız Sız Anlamıyorum Artık Bu Konuyla Ilgılı Konusmak Istemıorm..
Eyw Hemserım Saolasın;)
Boyatmayı Dusunmuorum Kardesım Bana Gore Cok Guzel Oldu Eger FArklı Renklerını IStemıs Olsaydım Hazır Orgınal Olanlarını Alırdım Bronz Beyaz Sıyah Gıbı ;)
Daha Bunlar Ilk Fotoları Yakında COk Daha FArklı COk GUzel Bısıler Olucak ;)
Yanlız Sen Bugunku HAlını Bı Gorsen Kardesım Spoon Bnm Kanımda War Sponn Mavısı Renk Kattı FC mıze :D Yenı Geldım Sanayıden Oluorum :D